Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imidž snagatora

Putin u mini podmornici zaronio na dubinu od 83 metra kako bi vidio olupinu iz doba Bizanta

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
18.08.2015.
u 19:38

Ruski predsjednik to je učinio kako bi u Crnom moru vidio olupinu iz doba Bizantskog carstva koju su prethodno ove godine pronašli ruski ronioci

Ruski predsjednik Vladimir Putin u utorak je kraj obale poluotoka Krima u mini podmornici zaronio na dubinu od 83 metra čime je ispolirao svoj imidž snagatora, javlja AFP, a prenosi Yahoo News.

- 83 metra prilično je značajna dubina. Bilo je zanimljivo - rekao je Putin novinarima.

Ruski predsjednik to je učinio kako bi u Crnom moru vidio olupinu iz doba Bizantskog carstva koju su prethodno ove godine pronašli ruski ronioci. Među ostacima je bila i keramika iz 10. stoljeća.

Putin je inače tijekom svojih 15 godina provedenih na čelu Rusije postao poznat po svojim upadljivim podvizima. Dosad je između ostalog golih prsa jahao konja i uspavao ugroženog tigra.

>> 'Putin je spreman koristiti nuklearno oružje u Europi'

>> Vladimir Putin: Nikome ne prijetimo i tražimo mirna rješenja

Komentara 46

DR
dragutinka
19:51 18.08.2015.

kragujevac alo,ne kaze se roni sve dublje, nego tone sve dublje

KR
kragujevcanin
19:50 18.08.2015.

i rusija roni sve dublje,kao u doba bizanta ,sa putinom naravno

LJ
ljupcemali
19:56 18.08.2015.

putin kao i rusija, sve dublje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije