Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuspjeh unipolarnog svijeta

Putin: Trump je inteligentna osoba, brzo će preuzeti odgovornost

Foto: Reuters
1/4
Autori: Hina, Andrea Solar
04.12.2016.
u 12:10

Donald Trump 20. siječnja službeno će preuzeti titulu 45. predsjednika SAD-a na inauguraciji u Washingtonu

Predsjednik Rusije Vladimir Putin smatra da je Donald Trump inteligentna osoba i da će brzo preuzeti novu razinu odgovornosti.

U intervjuu u Vladivostoku poručio je da je propao pokušaj stvaranja unipolarnog svijeta te da se iznova uspostavlja ravnoteža. - Važno je normalizirati odnose i početi razvijati bilateralne odnose na ravnopravnoj osnovi na korist objema stranama - kazao je Putin. Pohvalio je Trumpov poslovni uspjeh zbog čega vjeruje u njegov politički rad, kako izvještava RT.

Mišljenja je da Trump predstavlja stajališta velikog dijela američkih građana koji su umorni od prijašnjih vlada. - On predstavlja stajališta velikog dijela društva Amerike koje je umorno od elita što su desetljećima na vlasti - rekao je u listopadu.

Foto: REUTERS

Foto: Reuters

Donald Trump 20. siječnja službeno će preuzeti titulu 45. predsjednika SAD-a na inauguraciji u Washingtonu. Kroz njegov četverogodišnji mandat pomagat će mu zamjenik predsjednika Mike Pence te vjerojatno najbogatija administracija u američkoj povijesti.

>> Donald Trump okuplja najbogatiju administraciju u povijesti SAD-a ali i svijeta

Komentara 28

DU
Deleted user
12:28 04.12.2016.

Pravi čitaj malo europske Neovisne medije ..USA je prije dvije godine bila 6 trgovinski partner Rusiji a nakon sankcija je došla na 5 mjesto Tko je popušio ? Lp

Avatar komentatorx
komentatorx
12:25 04.12.2016.

Baš zato mi je drag Putin što je uništio nečiji san o unipolarnom svijetu. Jaka Rusija je zalog mirnijeg svijeta.

Avatar Sidewinder
Sidewinder
12:20 04.12.2016.

Sankcije izgleda opako djeluju kad se Rus počeo uvlačiti Amerikancima u stražnjicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije