Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
New York

Jedna ubijena osoba i tri ranjene u pucnjavi prije početka koncerta američkog repera

koncert pucnjava
Foto: screenshot/youtube
26.05.2016.
u 11:08

Pucnjava se dogodila u Irving Plazi na Manhattanu oko 22 sata, nekoliko trenutaka prije izlaska na pozornicu poznatog američkog repera T.I.-ja.

Jedna osoba je ubijena, a tri su ozlijeđene nakon pucnjave u srijedu navečer u koncertnoj dvorani u New Yorku.  Pucnjava se dogodila u Irving Plazi na Manhattanu oko 22 sata, nekoliko trenutaka prije izlaska na pozornicu poznatog američkog repera T.I.-ja.

Žrtve pucnjave su tri muškarca, od kojih je jedan preminuo, te jedna žena, prenosi New York Times. Zasad nisu pronađeni krivci, a motiv je nejasan. Svjedoci ističu kako je pucnjava izazvala veliku paniku u toj koncertnoj dvorani u kojoj stane oko tisuću posjetitelja, a policija je zatvorila područje oko nje. 

T.I., pravog imena Clifford Harris, jedan je od najpoznatijih američkih repera, nagrađen s tri Grammyja, koji je 2009. osuđen na sedam mjeseci pritvora zbog pokušaja ilegalnog nabavljanja oružja, te je 2011. proveo dodatnih 10 mjeseci zbog zloupotrebe droga.

>> Eagles of Death Metal: Jedva čekamo da se vratimo u Pariz i ponovo zasviramo u Bataclanu

Komentara 2

OG
ogard44
12:44 26.05.2016.

koga to zanima?

RA
Rangostar
13:05 26.05.2016.

Kao to je nesto novo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije