Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJELE LETKE PO GRADU

Pročitajte kako Inicijativa za Stolac poziva na bojkot kandidata HDZ-a BiH

Stolac
Vecernji.ba
19.02.2017.
u 16:40

U letku koji dijele, a koji je Vecernjem.ba poslao čitatelj, navodi se kako su 2.10. "stali u kraj nepravdi i izbornim krađama koje već desetljećima u Stocu provodi HDZ..." te da sada iskoriste priliku i masovno izađu na izbore.

Inicijativa za Stolac danas, dok se održavaju ponovljeni izbori u Stocu, dijeli letke po gradu kojima poziva na bojkot glasovanja za Stjepana Boškovića, piše Vecernji.ba.

U letku koji dijele, a koji je Vecernjem.ba poslao čitatelj, navodi se kako su 2.10. "stali u kraj nepravdi i izbornim krađama koje već desetljećima u Stocu provodi HDZ..." te da sada iskoriste priliku i masovno izađu na izbore.

"Poučeni dosadašnjim negativnim iskustvima s HDZ-om, smatramo da je nepotrebno da na izbore počnemo izlaziti prije 13 sati. Nitko ne smije glasovati prije 13.00 sati", stoji u letku.

Napravili su i "raspored glasovanja" te pozvali domaćinstvo kojem je letak upućen da glasuju od 17 do 19 sati. Navodi se i da "svi koji podržavaju Inicijativu za Stolac svoj glas daju kandidatu Mati Komšić kako bi sprijelili vladavinu Stjepana Boškovića...".

>>Sud BiH poništio kazne odgovornima za izgrede u Stolcu

>>Sukobi dvaju naroda u Hercegovini traju stoljećima, a ponovno su eskalirali u Stocu

Komentara 14

PL
@ploto@
17:10 19.02.2017.

Znači preporuka je da se glasuje za bošnjačkog kandidata ,efendiju Komšića.

JM
jezero-matica
17:30 19.02.2017.

Vazda Poturica gori od turčina!

DE
debelisef
17:51 19.02.2017.

cackaju mecku...ponavljaju pogreske Srba krajem 80-tih i ostali budu i bez ovoga kaj imaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije