Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'leš' počeo disati

Probudio se u mrtvačnici nekoliko minuta prije početka obdukcije: 'Šokirali smo se'

Mrtvac
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
13.10.2015.
u 14:17

Da je liječnik donio krivi zaključak, otkrilo se tek kada je osoblje primijetilo da je 'leš' počeo disati.

Samo nekoliko minuta prije početka obdukcije 45-godišnji muškarac 'digao se iz mrtvih'. Naime, muškarac iz Indije pronađen je na autobusnoj stanici u Mumbaiju, a nakon što mu je u bolnici liječnik opipao puls proglasio je čovjeka mrtvim.

Da je liječnik donio krivi zaključak, otkrilo se tek kada je osoblje primijetilo da je 'leš' počeo disati. Srećom, pogreška je otkrivena na vrijeme, a glavni krivac je dr. Rohan Rohekar koji je navodno medicinskom osoblju rekao da tijelo odmah prevezu ravno u mrtvačnicu.

To je bilo protivno pravilima bolnice prema kojem se tijelo drži još dva sata za svaki slučaj ako se osoba ipak probudi. Kada je dr. Rohekar čuo da je muškarac kojeg je proglasio mrtvim živ, navodno je poderao potvrdu o smrti, piše Metro.

– Ovo je ozbiljan slučaj nemara liječnika. Šokirali smo se kada smo doznali da je pacijent živ nakon što je proglašen mrtvim – rekao je policijski inspektor Yeshudas Gorde. – Od ravnatelja bolnice zatražili smo da provede istragu i preda nam izvješće – dodao je Gorde.

>> Zbog zvukova u uhu mislila da su je opsjeli zli duhovi, a onda su je liječnici šokirali

>> Šokirala se kad su liječnici otkrili zašto ima stalne glavobolje

>> Otišao k liječniku jer ga je boljelo uho, šokirao se kad su otkrili zbog čega

Komentara 16

DU
Deleted user
16:24 13.10.2015.

Po našim starim običajima se stražarilo tri dana, danas odmah vade organe prije nego umremo!

DA
dangebandi
14:55 13.10.2015.

A od čega je umro na početku?

Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:02 13.10.2015.

zaduzis pokojnike na broj i onda ti se lik digne i ode...briga njega sta je ovaj u minusu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije