Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Egipat

Preliminarna istraga o padu ruskog zrakoplova na Sinaju: nema dokaza za terorizam

airbus
Foto: Reuters/PIXSELL
14.12.2015.
u 09:54

Ruski Airbus A321 srušio se 31. listopada 23 minute nakon polijetanja iz ljetovališta Sharm el-Sheikh prema Sankt Peterburgu sa 224 putnika

Egipat je u ponedjeljak objavio da je dovršena preliminarna istraga pada ruskog zrakoplova iznad Sinaja 31. listopada, uz zaključak da nema dokaza koji bi upućivali na terorizam. 

– Tehničko istražno povjerenstvo dosad nije pronašlo ništa što bi upućivalo na bilo kakvo ilegalno djelovanje ili terorističku akciju – kazalo je ministarstvo za civilno zrakoplovstvo u priopćenju. Rusija je nakon te nesreće kazala da je avion srušila bomba, a odgovornost za pad preuzela je Islamska država.

Ruski Airbus A321 srušio se 31. listopada 23 minute nakon polijetanja iz ljetovališta Sharm el-Sheik prema Sankt Peterburgu s 224 putnika.

>> Bomba koja je srušila ruski zrakoplov bila je u glavnoj kabini

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
11:47 14.12.2015.

eksplodirao ajfon u avionu. nema druge. kakav terorizam, kad su ruske žrtve u pitanju. odavno je opće poznato da su žrtve isključivo određene nacionalnosti, tipa amerikanci, englezi, židovi, francuzi, nijemci. nema šanse da će žrtvom biti nazvan netko tko jeo je rus, kinez, indijac, ili nedajbože afrikanac..

DU
Deleted user
15:02 14.12.2015.

ahaaa, pa kad je Putin raspisao nagradu za pociniteljima zar onda sami egipcani nisu rekli da je vec uhvacen taj sto je stavio bombu i kao bio je "baggage handler"...nego im propao turizam kompanije otkazale letove i hotelske bookinge pa se sad vade na ovakav bijedan nacin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije