Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jan Jambon

Potpredsjednik belgijske vlade: Treba pretražiti svaku kuću u Molenbeeku

belgija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
21.11.2015.
u 15:30

Jambon ističe da od 130 belgijskih državljana koji su se kao strani ratnici borili u Siriji, njih 85 sada živi u Molenbeeku

Potpredsjednik belgijske vlade i ministar unutarnjih poslova Jan Jambon izjavio je da u bruxellskoj općini Molenbeek treba pretražiti svaku kuću kako bi se točno ustanovilo tko ondje živi.

 - Nedopustivo je da ne znamo tko živi na teritoriju općine. Ima stanova u kojima su dvije osobe službeno prijavljene, a u njima živi njih deset, rekao je Jambon u intervjuu za subotnje izdanje belgijskog lista na flamanskom Nieuwsblad.

 - Mislim da bi općinska administracija trebala pokucati na svaka vrata i pitati tko doista tu živi, dodao je Jambon.

Belgijska vlada je ovaj tjedan imenovala ministra Jambona za koordinatora u vezi sa situacijom u Molenbeeku, jedne od 19 bruxelleskih općina, koja je ovih dana ponovno došla na zao glas nakon atentata u Parizu u kojima je poginulo 130 ljudi.

Jambon ističe da od 130 belgijskih državljana koji su se kao strani ratnici borili u Siriji, njih 85 sada živi u Molenbeeku.

>> Stupanj uzbune za Bruxelles na najvišoj razini zbog opasnosti napada poput onih u Parizu

Ključne riječi

Komentara 2

MR
Mr. Right
18:11 21.11.2015.

Treba kompletno naselje iznenada opkolit i sve pretrest , ali to se nece dogodit sve dok evropom vladaju politicki korektni ljevicari.

DU
Deleted user
16:19 21.11.2015.

U sjedištu EU-a žive, organiziraju se, raspačavaju drogu, oružje... I ako je tako u sjedištu te famozne EU, kako onda očekivati od Europljana da imaju povjerenja u europske birokrate. Sramota! Dok se oni igraju politike i "vođenja" Europe po nalogu SAD-a i ostalih korporacija, u vlastitom im dvorištu nered i kaos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije