Nakon početka napada

Jezive poruke pristaša ISIL-a Amerikancima na Twitteru: 'Vi ste meta svakog muslimana na svijetu'

Irak
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
09.08.2014.
u 18:40

Na nekima od objavljenih fotografija su američki marinci kako vise sa mostova u Faludži, tornjevi WTC-a kako gore 11. rujna 2001. kada su uništeni u terorističkom napadu...

Nakon što su Sjedinjene Američke Države započele zračne napade u Iraku, pristaše terorističke grupe ISIL-a na Twitteru su objavile tisuće poruka s hashtagom #AmessagefromISIStoUS, javlja Daily Mail. Poruke su sadržavale prijetnje američkim vojnicima i građanima kao i jezive fotografije, među kojima su i one na kojima su prikazani mrtvi američki vojnici.

- Ova poruka je za svakog američkog građanina. Vi ste meta svakog muslimana na svijetu gdje god se nalazite- jedna je od poruka koja je objavljena na Twitteru. Na drugoj pak piše kako će 'američki građani biti mete ISIS-a zbog američkog napada na Irak', a na trećoj ako Amerika napadne Irak svaka američka ambasada na svijetu biti će napadnuta automobilskim bombama.

Na nekima od objavljenih fotografija su američki marinci kako vise sa mostova u Faludži, tornjevi WTC-a kako gore 11. rujna 2001. kada su uništeni u terorističkom napadu...

 

>> Obama: Uništili smo oružje i opremu koju je ISIL mogao upotrijebiti u Iraku 

>> Objavljena snimka: Amerikanci napali militante ISIL-a

Ključne riječi

Komentara 113

Avatar poglavito
poglavito
19:25 09.08.2014.

Jel' oni misle na one muslimane koje su sami porokali ili na one koje je kršćanski svijet primio , nahranio , zaposlio i gdje žive i niko ih ne dira , jel' bi htjeli da bude drukčije

MR
Mr. Right
19:08 09.08.2014.

Posto su do sada bavili humanitarnim radom, ISIS je nakon ovog Americkog napada odlucio da se obracuna sa Amerikancima i svima onim koji ih sprecavaju u njihovim dobrim namijerama.

BG
BGTurkiye
20:42 09.08.2014.

Dobro je da Ameri discipliniraju ove divljake bombama i raketama kao što su disciplinirali i balkanske divljake koljace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije