Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantna snimka

Dva policajca nisu ga mogla obuzdati: Bože, grize mu glavu!

Foto: Youtube Screenshot
07.05.2014.
u 23:22

Iako su dvojica policajaca pokušala obuzdati psa, on ga nije puštao. Na snimci se čuju i uzvici šokiranih očevidaca kako viču: 'Bože, grize mu glavu'!

Šokantna snimka policijskog psa koji napada osumnjičenika koji se pokušava uzdignuti sa zemlje širi se internetom. Iako ga policajac pokušava smiriti i držati na mjestu pas se ipak uspio približiti čovjeku te ga ugristi za vrat.

Snimka je nastala na području Somerseta na jugozapadu Engleske, a lokalna je policija potvrdila kako je riječ o napadu na uhićenog, no kako snimka neće utjecati na suđenje napadnutom.

Iako su dvojica policajaca pokušala obuzdati psa, on ga nije puštao. Na snimci se čuju i uzvici šokiranih očevidaca kako viču: 'Bože, grize mu glavu'!

>> 'Iznadprosječno pametan' učenik vadičepom ozlijedio dvojicu kolega

Komentara 9

Avatar žič
žič
07:35 08.05.2014.

pa vidi se jasno da je namjerno pustil psa da ugrize čovjeka,pandur je psihopat......

ST
streetboy
07:17 08.05.2014.

Policajcu koji je držao psa - otkaz. Policijski pas je dresirana životinja i izuzetno netrpeljiva prema kriminalcima i služi za hvatanje i zastrašivanje a ne za ubijanje istih. Ako službena osoba nije sposobna takvog psa imati pod nadzorom treba jojj ga oduzeti kao i oružje - amen.

DP
Dule Pacov
10:01 08.05.2014.

pas je 3 do 5 puta od coveka. ako vucjak ima 50 kg. puta tri, hm. zao mi psa, ode na nebo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije