Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biračica je otkrila

Pogledajte što radi Hillary Clinton nakon gubitka izbora

Hillary Clinton
Foto: Reuters
1/6
11.11.2016.
u 11:00

Margot Gerster, američka biračica koja je podržavala Clinton susrela ju je, ni više ni manje nego u šetnji šumom

Hillary Clinton izgubila je poziciju za kojom teži posljednja tri desetljeća. Sada se suočava s mogućim gubitkom svega što je Obamina administracija napravila proteklih 8 godina.

Ipak, predsjednička kandidatkinja demokrata odlučila je nastaviti s uobičajenim životom. Margot Gerster, američka biračica koja je podržavala Clinton, susrela ju je, ni više ni manje nego u šetnji šumom.

Foto: Facebook/Margot Gerster

– Razočarana sam otkako smo izgubili izbore. Odlučila sam se opustiti i otići na planinarenje sa svojim djevojčicama. Otišli smo u šumu u Chappaqui u New Yorku, bile smo jedine tamo i zaista je bilo lijepo i opuštajuće. Odjednom sam začula zvukove, okrenula se i ugledala Hillary i Billa Clintona kako šetaju pse!

Rekla sam joj da mi je jedan od najponosnijih trenutaka kao majci bio onaj kad sam odvela kćer Phoebe da glasa sa mnom. Hillary me zagrlila i zahvalila se, razmijenile smo nekoliko ugodnih riječi i zatim su ona i Bill nastavili šetnju. Ne vjerujem da postoje znakovi, ali shvatit ću ovo kao svojevrsni znak. Ponosna sam na nju i nastavljam je podržavati – napisala je Margot.

Početkom studenog Margot je objavila fotografiju u društvu Hillary Clinton kada je Margot još bila u srednjoj školi. Naime, tada je njezina majka organizirala humanitarnu akciju, a Hillary je sudjelovala kao počasna gošća.

>> Hoće li sad prestati iritantni preodgoj cijelog svijeta?

Komentara 17

SD
sdpesticid
12:06 11.11.2016.

Odlučila sam se opustiti i otići na planiranje sa .. ''planiranje'' ? što se tiče obitelji clinton, njihova era je završena, srećom.

AL
Albaniakosovo
11:52 11.11.2016.

Prodala je sve nas......Izgubit izbore a ne obratit se svojima je kukavicko....

JZ
Jedan_Zagrepčanec
14:40 11.11.2016.

Romantična pripovijetka: kao slučajno su se susrele u šumi, Clintoni bez tjelesnih čuvara (hajde dobro), izgrlili se i izljubili.... A onda na kraju sama oda da su povezane do prije, dapače, da su bile na zajedničkom slavlju koje je organiziralaa majka "slučanje prolaznice", a iz toga je vrlo očito da je susret bio namijenjen promicanju lika i djela Hillary Clinton i kako bi se to moglo objaviti u novinama i pokazati kako je Hillary, eto, obična jednostavna osoba iz susjedstva... My foot!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije