Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASAKR U BATACLANU

Nove snimke: Pucnjevi usred koncerta, policajci došli na intervenciju pa ih zasula paljba metaka

Eagles
Foto: Screenshot Instagram
1/5
15.11.2015.
u 10:32

Na kratkom videu može se vidjeti kako bend svira sve dok se u jednom trenutku ne čuju pucnjevi

Jedan od posjetitelja koncerta grupe Eagles of Death Metal u pariškoj dvorani Bataclan, tijekom kojega se u petak navečer dogodila najkrvavija epizoda serije terorističkih napada, objavio je snimku samog početka pucnjave.

Seb Snow snimku je objavio na Instagramu.

Na kratkom videu može se vidjeti kako bend svira sve dok se u jednom trenutku ne čuju pucnjevi, nakon čega iznenađeni glazbenici pre, a bubnjar se skriva iza bubnjeva.

U Bataclanu je prema sadašnjim informacijama ubijeno 89 ljudi, dok je u svim pariškim napadima ubijeno ukupno 129 ljudi.

Pariški tužitelj kazao je da su u napadima 352 osobe ozlijeđene, dok ih je najmanje 99 još u kritičnom stanju.

Tužitelji kažu da je sedam napadača u tri skupine organiziralo šest napada diljem Pariza. Odgovornost za napade preuzela je Islamska država.

Među poginulima je i Britanac Nick Alexander (36), koji je prodavao materijale grupe Eagles of Death Metal na koncertu. Ubijen je pred bivšom djevojkom Helen Wilson koja je pogođena u obje noge.

- Držala sam ga u rukama i rekla sam mu da ga volim. Bio je ljubav mog života - rekla je ona.

 

 

 

>> Policija identificirala jednog od napadača, zove se Ismael Omar Mastefai. U Turskoj se raznio bombaš samoubojica, ozlijeđena su četiri policajca

>> Otkriva se sve više imena žrtava napada u Parizu

Komentara 7

NE
Nemanadimak
13:05 15.11.2015.

i sta radi Europa? Ne radi nista! Vazno da su kriminalci na vlastima. Narod nema pravo ni kritizirati vlast ni teroriste jel im odma brisu komentare ili ih uklone a teroristima je sve dozvoljeno. Eno ga onaj Brejvik je fino u zatvoru jos i knjigu pise a ubio je vise od sto ljudi. Sve mi se cini da ce ovi teroristi jos i nagradu dobiti kao sto nagradjujemo i Muslimane sa novim dzamijama i sa poklon paketima. Pa mi nismo normalni. I normalno je da ce nas unistiti. I dok imamo takvu mlitavu vlast koja sve tolerise dok oni pljackaju dotle nece biti nikakvog pomaka.

DU
Deleted user
11:19 15.11.2015.

Novus ordo seclorum na svom putu ka ostvarenju ne bira ni sredstva a ni ljude!

DU
Deleted user
11:13 15.11.2015.

Pogledajte snimku samog početka pucnjave na koncertu u Parizu...A gdje je ta snimka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije