Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeziv incident

Pas napao 11-mjesečnu bebu i ubio je

pas,napad psa
Foto: Thinkstock
11.02.2014.
u 10:14

Psa je zaplijenila britanska policija, no još nije poznato koje je pasmine

Veliku Britaniju jučer je šokirala vijest o smrti jedanaestomjesečne djevojčice koja je preminula nakon što ju je napao pas. Kobni incident dogodio se u gradu Blackburnu, a djevojčica je, javlja Independent, preminula kada su je odvezli u bolnicu Royal Blackburn.

Psa je zaplijenila policija, no još nije poznato koje je pasmine. Uhićene su i dvije osobe, 20-godišnja žena i 24-godišnji muškarac. Također je nepoznato u kojoj su oni vezi sa žrtvom. Zna se samo da u vrijeme napada djevojčica nije bila na njihovoj adresi.

– Ovo je tragičan incident i specijalno obučeni stručnjaci pružaju potrebnu pomoć široj obitelji – kazao je detektiv Simon Giles koji je istaknuo kako je opsežna istraga u tijeku.

>>Ovčar od 50 kg napao djevojčicu: 'Strašno je bilo'
 

Komentara 19

VE
verica2
12:18 11.02.2014.

To nije incident! To je tragedija! Možda se zamisli i netko od onih koji sudjeluju u donošenju odluka o držanju pasa i obvezi stavljanja brnjica.

Avatar blederhund
blederhund
11:51 11.02.2014.

nije pas za svakog

SJ
Sve je uzalud
12:15 11.02.2014.

...........Citat( ....Psa je zaplijenila policija.......) bože bože što sve netko može.............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije