Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Skandal poput Watergatea'

'Ovo je užas. Obama mi je prisluškivao ured prije predsjedničkih izbora. On je loša osoba (ili bolesna)'

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
04.03.2017.
u 13:48

Donald Trump objavio je cijeli niz twitova u kojima proziva bivšeg predsjednika da je djelovao u stilu Nixon/Watergate.

Donald Trump je optužio Baracka Obamu da je ozvučio njegov ured u New Yorku prije predsjedničkih izbora u studenom prošle godine.

Donald Trump objavio je cijeli niz twitova u kojima proziva bivšeg predsjednika da je djelovao u stilu Nixon/Watergate. 

"Užas, upravo sam otkrio da je Obama ozvučio ured u Trump Tower-u neposredno prije predsjedničke pobjede. Ništa nije otkriveno. Ovo je McCarthyism!”

Obama je jako loša osoba ( ili bolesna), napisao je Donald Trump, između ostalog, a naveo je i da bi se ovim slučajem mogli pozabaviti i odvjetnici. 

Usporedio je ovo s aferom Watergate, skandalom koji je ranih 1970- ih "srušio" tadašnjeg republikanskog predsjednika Richarda Nixona koji je tada pokušao skriti skandal, a koji se odnosi na prisluškivanje i provalu u sjedište nacionalnog odbora Demokratske stranke u hotelsko-stambenom kompleksu 'Watergate' u Washingtonu.

Trump se oglasio i vezano za skandal s ministrom pravosuđa Jeffom Sessionsom koji je u vrijeme kampanje imao kontakte s ruskim veleposlanstvom u Washingtonu. 

"Prvi susret koji je Jeff Sessions imao s ruskim veleposlanstvom  ugovorila je Obamina administracija u sklopu edukacijskog programa za 100 ambasada", twitao je Trump i dodao kako je isti ruski veleposlanik posjetio Bijelu kuću 22 puta, od toga prošle godine četiri puta.

Nije poznato na temelju čega je Trump optužio Obamu za prisluškivanje svog ureda. 

>>Trumpova vlada ima model za sprečavanje ilegalnog ulaska u SAD: razmatra razdvajanje žena od djece na meksičkoj granici

>>Dobitnici Nobelove nagrade za mir osuđuju Trumpovu 'mržnju': 'To je temeljno rasistički čin

Komentara 19

Avatar HerojUlice
HerojUlice
14:14 04.03.2017.

To je to pravo demokratsko drustvo pod vladavinom liberala

DU
Deleted user
14:10 04.03.2017.

Najgore je sto ce cika Soros i medijska propaganda napadati Trumpa zato kaj ga je Obama prisluškivao

SJ
Sve je uzalud
14:21 04.03.2017.

...Obama je nobelovac......................bez osnova.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije