Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u grazu

Otac ubijenog Adisa Dolića: Sin mi je ubijen 50 metara prije ulaza u zgradu

graz
Foto: Screenshot
1/6
21.06.2015.
u 17:28

Alen je ubio Adisa na ulicama Graza, a teško je ranio njegovu supruugu Adisu Nanić - Dolić

Nakon što je Alen Rizvanović u Grazu ubio troje ljudi, za Avaz je progovorio otac ubijenog 28-godišnjeg Adisa Dolić.

Alen je ubio Adisa na ulicama Graza, a teško je ranio njegovu supruugu Adisu Nanić - Dolić. Par se nedavno vjenčao. Otac ubijenog kaže kako mu je sin ubijen svega 50 metara prije ulaza u zgradu u kojoj je živio sa suprugom. - Što da kažem, velika tragedija. Sin mi je mrtav, snahi polomljena kralježnica, doktori joj se bore za život.

Sve se dogodilo samo 50 metara od naše zgrade - rekao je nesretni otac ubijenog Adisa. Ubojica Alen Rizvanović bio je u teškom psihičkom stanju zbog obiteljskih problema. Nije se smio približavati svojoj supruzi i njihovoj djeci, zbog obiteljskog nasilja za koje ga je supruga nedavno prijavila. Pri samom uhićenju, Rizvanović se nije opirao.

>>Žrtva napada Adis vjenčao se prošlog tjedna, supruga Adisa se u komi bori za život

>>Tragedija u Grazu: Alen u Austriju došao kao izbjeglica 1993. godine

Komentara 10

ST
Startrack
17:33 21.06.2015.

Stvarno staje ovo? Zasto se forsira tog Adisa Dolica koji je ocito pravovjerni musliman (zena mu umotana ko nindja). Mozete li ista napisat o dvoje mrtvih austrijanaca. Imate li sliku tog djeteta od 7 godina. Valjda su mi blizi Austrijancianci zapadnjaci i katolici od ovih bliskoistocnjaka.

ZO
zoom
23:49 21.06.2015.

Bog je uz Vas...

BR
brčko
19:43 21.06.2015.

ovo nema veze sa vjerom i nacijom, ovo je ljudska tragedija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije