Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pustili je

Oslobođena Francuskinja koja je oteta u Jemenu još u veljači

Isabelle Prime
Foto: Screenshot YouTube
07.08.2015.
u 08:38

Prime je radila kao konzultantica na projektu svjetske banke kada je 24. veljače oteta u gradu Sana

Francuskinja Isabelle Prime (30) koja je u veljači zarobljena u Jemenu, oslobođena je, priopćeno je iz Ureda francuskog predsjednika, javlja BBC.

Prime je radila kao konzultantica na projektu Svjetske banke kada je 24. veljače oteta u gradu Sana. Njezin prevoditelj Sherine Makkaoui koji je otet također s njim, oslobođen je još u ožujku.

– Predsjednik Republike Francois Hollande želi zahvaliti svima koji su pomogli da dođe do ovog rezultata, a posebno omanskom sultanu Qaboos bin Saidu – stoji u priopćenju Ureda francuskog predsjednika.

>> Ovim gradovima prijeti 'ekstreman rizik' od terorističkih napada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije