Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mađarski premijer

Orban: Hoće li Europa shvatiti da migrantski val treba potpuno zaustaviti?

Viktor Orban
Foto: Reuters/PIXSELL
08.01.2016.
u 16:34

Mađarski premijer kazao je kako Bugarsku treba primiti u schengensku zonu.

Mađarski premijer Viktor Orban kazao je gostujući na državnom radiju da Europa treba izgraditi "liniju zaštite" duž sjeverne grčke granice, piše Daily News Hungary

Smatra kako će ključna tema u 2016. godini biti hoće li Europljani shvatiti da nije dovoljno jednostavno usporiti migrantski val već ga potpuno treba zaustaviti. 

Mađarski premijer kazao je da Bugarsku treba primiti u schengensku zonu, a Makedoniju ojačati kako bi mogla garantirati da će biti "obrambena linija" na sjevernoj grčkoj granici. 

Dodao je kako ne vjeruje da će samo sporazum s Turskom biti dovoljan da bi se riješio problem dolazaka izbjeglica i migranata.

>>"Mađari brane kršćansku Europu, a Slovenci strahuju od izbjeglica"

>>Dvojica izbjeglica s Bliskog istoka uhićeni u SAD-u pod optužbom za terorizam

Komentara 46

Avatar Maryo
Maryo
16:48 08.01.2016.

Svaka cast, Orban! S Turskom ne valja provoditi nikakve pregovore.

CA
carpediem
16:53 08.01.2016.

Orban je jedini koji je imao pravo sa izbjeglicama pa za Silvestrovo u Njemacoj je bio vec mali Kaos Hambug,Stuttgart, Köln vise od 100 prijava a u Münchenu zaustavit teroristicki Napad moram naspomenit da su na stotine tisuca Hrvata lomili kicmu za Njemacku Industriju a danas kad bi dosao jedan hrvat u Njemacku da zivi ( a roditelji mu nisu uopce radili u Njemackoj ) on mora sam sebe da financira ne dobiva nikakvu pomoc a izbjeglica dobiva sve. To je ono tko je Njemcu dobar tesko se njemu. Orban je u svemu u pravu.....

Avatar Pavel ic
Pavel ic
16:52 08.01.2016.

e moj Orbane svatit ce oni kad bude kasno..ocekujem od hrvstske da podrzi poljsku ili smo se toliko priklonili eliti da nemamo pravo na misljenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije