Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podnio molbu

O.J. Simpson Obami: Oslobodi me, možda imam rak na mozgu

O.J. Simpson
Foto: Press Association/Pixsell
03.01.2014.
u 15:58

Umirovljeni igrač američkog nogometa u zatvoru je od 2008., a za pomilovanje će biti podoban 2017.

O.J Simpson (66) moli američkog predsjednika da ga oslobodi jer možda umire od raka na mozgu, prenosi The Washington Times.

Naime, umirovljeni igrač američkog nogometa koji služi 33-godišnju kaznu zatvora zbog otmice i pljačke, američkom predsjedniku Baracku Obami putem pisma podnio je molbu za pomilovanje u kojoj tvrdi da možda ima rak mozga te da bi mu trebalo dopustiti da napusti kaznionicu u Nevadi i bude slobodan.

Simpson koji se testira kako bi se utvrdilo ima li rak mozga uvjeren je kako će umrijeti svaki čas. U zatvoru je od 2008. a za pomilovanje će biti podoban 2017. Njegovo zdravlje loše je posljednjih nekoliko godina, a liječnici ga upozoravaju da će mu ako ne prestane jesti slatko, dijabetes uzrokovati još više problema sa zdravljem.

>> O. J. Simpson priznao Oprah: Istina je, ubio sam svoju suprugu Nicole!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije