Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sramotni odlazak

Objavljena snimka bijega kapetana s tonućeg trajekta

bijeg,kapetan,trajekt
Foto: Reuters Screenshot
1/2
28.04.2014.
u 17:09

Kapetan (69) odjeven u majicu i donje rublje izbjegavao je havariju, a iza sebe je ostavio 476 ljudi, među kojima 352 srednjoškolca

Južnokorejska obalna straža objavila je snimku spašavanja, odnosno bijega kapetana Lee Joon-seoka i ostalih članova posade s tonućeg trajekta Sewol.

Kapetan (69) odjeven u majicu i donje rublje izbjegavao je havariju, a iza sebe je ostavio 476 ljudi, među kojima 352 srednjoškolca, da se utope, podsjeća International Business Time. Svima njima posada je dala uputu da ostanu zaključani u svojim kabinama.

Obalna straža priopćila je da u trenutku spašavanja putnika nije znala da ustvari spašava one koji su zadnji trebali napustiti brod.

Trajekt je potonuo za vrijeme plovidbe iz Incheona prema otoku Jeju. Uzrok potonuća još nije poznat. Do sada su pronađena tijela 188 žrtava.

Uhićeno je 15 članova posade koji se nalaze u pritvoru.

>>Pronađeno tijelo dječaka koji je drhtavim glasom prvi zavapio: Spasite nas!

Komentara 2

DU
Deleted user
17:30 28.04.2014.

Objavljena snimka bijega kapetana s tonućeg trajektaahahaaa..... hebo te, dje vi vecernji nalazite ove novinare. pa to je bilo na tv drugi dan kad je trajekt potonuo. idi na youtube I vidi datum kad je stavljeno tamo,

Avatar štrumpf
štrumpf
11:46 29.04.2014.

Toliko o našim novinarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije