Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Načinjena šteta

Novosadski biznismen divljao ulicama u oklopnom vozilu

Novosadski biznismen u vožnji oklopnim vozilom
Foto: Youtube
1/2
19.02.2014.
u 12:53

Policija je izašla na teren na poziv građana i privela svu četvoricu.

Novosadski biznismen Dragan Amidžić prekršajno je prijavljen zbog vožnje neregistriranog oklopnog vozila kojim je oštetio kolnik i zaštitnu ogradu.

Kako je izvijestila srpska policija, Amidžić je vozio tegljač gusjeničar u subotu oko 21.30 sati, a s njim su bila tri muškarca, piše Blic. Policija je izašla na teren na poziv građana i privela svu četvoricu.

Amidžić je u subotu pred 15-ak osoba došao na lokaciju na kojoj se inače okupljaju motoristi te napravio nekoliko krugova. Iz policije su rekli da je to oklopno vozilo nekada pripadalo vojsci i kako je odavno u privatnom vlasništvu.

Ključne riječi

Komentara 3

WC
wolf_cro
19:39 19.02.2014.

Sad ono od prije par tjedana kad je lik prodavao u oglasu T-55 više i ne djeluje kao šala.

BE
berava
07:44 20.02.2014.

Hahaha ,budala i nista vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije