Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
New Corp Australia

Novi video pokazuje reakciju pobunjenika kad su shvatili da je MH17 putnički avion

malasyia alirlines MH17
Foto: screenshot/youtube
1/2
18.07.2015.
u 11:56

Kasnije u videu, jedan od pobunjenika prekopava po stvarima putnika koje su uredno složene.

Novi video u posjedu News Corp Australia pokazuje reakcije pobunjenika nekoliko trenutaka nakon pada Malaysia Airlinesa u istočnoj Ukrajini, a pobunjenici su bili prvi koji su stigli na zgarište, objavio je Mashable.

"Ovo je putnički avion", kaže jedan čovjek na ruskome jeziku. "Crna kutija. Crna kutija. Ajde, ajde", nastavlja. Video je, pretpostavlja se, snimio jedan od proruskih pobunjenika za koje se vjeruje da su odgovorni za rušenje putničkog aviona. U videu se vidi kamufliran naoružani muškarac i njegova reakcija kad je shvatio da su u avionu stranci. U jednom trenutku, ponovno na ruskome, čuje se pitanje "tko je dao dozvolu avionu da leti preko ratne zone?".

Kasnije u videu, jedan od pobunjenika prekopava po stvarima putnika koje su uredno složene.

"Ovo je odjeća", a glas u kameru uzvikne: "Civili! Civili!"

"Ima li dokumenta?!", pita jedan pobunjenik drugoga. "Ima. Indonezijski student sa Sveučilišta Thompson. Jebemti."

Pobunjenici, kao i ruska vlada, javno su porekli bilo kakvu povezanost s rušenjem MH17. Nizozemska istraga, za koju se očekuje da će biti gotova u listopadu, sužava ulogu pobunjenika u tragediji, obje strane su takve glasine nazvale preuranjenima. 

>> Istražitelj iz EU: Crna kutija može dokazati da je MH17 srušila raketa

>> Tabak: Civilni zrakoplov je jako uočljiv, morali su znati što gađaju

Komentara 43

DU
Deleted user
12:57 18.07.2015.

Molio bi Engleze koji su se jako trsili da im se predaju crne kutije da konačno objave njihov sadržaj. Jer kako su sami rekli odmah će se znati tko je oborio zrakoplov kada pročitaju podatke iz crnih kutija.

DU
Deleted user
14:56 18.07.2015.

Kao prvo, informacija nije kompletna a kao drugo iz kog razloga Australija ne objavi kompletan snimak od 17 minuta koji posjeduje i po kojem se možda može naći pravi krivac ili to možda nekome ne odgovara.

BR
Branko102
09:05 19.07.2015.

Ova false flag operacija,poslužila je da se na inicijativu SAD,nametnu sankcije Rusiji od strane EU i time spriječi Bilo kakvo povezivanje između EU i Rusije.Istovremeno se EU nameće tajni sporazum TTIP,a zapravo smerće kojim bi američke korporacije okupirale EU.Baš smo željni američkog fašizma i njegovih tekovina,čiji su nosioci cionisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije