Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad automobilom

Novi protuizraelski napadi blizu Hebrona, ubijen jedan Palestinac

hebron
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.11.2015.
u 22:58

Izraelski vojnici su ubili palestinskog napadača nožem, a napadač u automobilu je pobjegao nakon što se zaletio u skupinu policajaca i pritom ozlijedio trojicu

U Hebronu, na jugu okupirane Zapadne obale, u nedjelju su se dogodili napad nožem i napad automobilom na izraelske vojnike i policajce, pri čemu je ubijen jedan palestinski napadač, prema podacima izraelske vojske i policije.

Izraelski vojnici su ubili palestinskog napadača nožem, a napadač u automobilu je pobjegao nakon što se zaletio u skupinu policajaca i pritom ozlijedio trojicu, precizirala je policija. Prvi napad je izveden na vojnoj kontrolnoj točki blizu sela Beir Einoun kada je jedan Palestinac nožem napao vojnika.

Nešto kasnije su trojica izraelskih policajaca ozlijeđena blizu istog mjesta u napadu automobilom, navela je izraelska policija. Jedan od policajaca je teško ranjen.

>> Tisuće okupljenih u Tel-Avivu obilježilo 20. obljetnicu Rabinove smrti

Komentara 3

US
Ustajaustasesvi
08:28 02.11.2015.

dolaskom Isusa (isa) a.s izraelskim zlocinima ce doci i kraj

OB
obivankenobi
07:49 02.11.2015.

Zasto od svih izraelskih susjeda koji međusobno ratuju nitko ne dira zidove?

Avatar mason
mason
23:47 01.11.2015.

Pa tako ovi nepismeni divljaci uvijek prvi pocnu a kad im Izraelci vrate onda slike kruze kako izraelska policija udara civile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije