Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragično silvestrovo

Neispravna petarda ubila 53-godišnjeg Austrijanca

petarde
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
01.01.2014.
u 11:02

Pripremajući se za doček Nove godine, muškarac je u utorak u 18,20 sati zapalio petardu u obliku kugle

Gotovo svi austrijski elektronski mediji javili su u srijedu ujutro vijest o smrti 53-godišnjeg Austrijanca iz Deutsch Wagrama u Donjoj Austriji kojeg je ubila neispravna petarda.

Pripremajući se za doček Nove godine, muškarac je u utorak u 18,20 sati zapalio petardu u obliku kugle. Kako petarda nije odmah eksplodirala on joj se je približio da vidi što se događa i u tom je trenutku odjeknula eksplozija, izvijestila je donjoaustrijska pokrajinska policija. Muškarac je zadobio smrtonosne ozlijede glave i lica od kojih je preminuo.

Podrijetlo eksplozivne naprave nije još utvrđeno, a istraga je u tijeku.

>>Mladić (16) petardom ozlijedio 14-godišnjakinju

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
13:04 01.01.2014.

"Podrijetlo eksplozivne naprave nije još utvrđeno...." a u tekstu pise neispravna petarda. Uvijek je petarda unaprijed optuzena. A ne moze se braniti. Tko zna sto je ovaj potpalio.

AB
ABESINAC
16:13 01.01.2014.

Pa ljudi mili do kada ce se petarde proizvodit. Toliki terorizam zavladao svijetom pa se u te petarde moze ugradit sve. Zbog tih petardi ja neidem na polnocku jer se bokim svega. Roditelji mili sta cete reci kad vam dijetejete nastrada kao ovaj Austrijanac. Ovde gdje ja zivim se isto slavi nacionalni i crkveni praznici ali rakete.postose ovde najvise upotrebljavaju,mozes kupit samo u odredjenim ducanima. Kad su polnocke nema pucanja kao kod nas. Sretna vam ova godina.

AA
aabbcc
15:05 01.01.2014.

Vrijeme je da se ovaj biznis pucanja iz petard-kubura zabrani i smisli nesto pametnije za svadbe, proslave i narodna veselja..., ka i N.G. !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije