Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obje ozlijeđene

Napad u McDonald'su: Članice grupe Pussy Riot zalili zelenom bojom i smećem

Pussy Riot
Foto: Youtube Screenshot
1/2
06.03.2014.
u 22:45

Marija Aljohina i Nadežda Tolokonjikova pretrpjele su vulgarne uvrede te im je poručeno da se ''vrate u Ameriku''

Članice punkerske skupine Pussy Riot danas su napadnute u ruskom gradu Nižnjem Novgorodu, u kojem su ih ekstremistički nastrojeni mladići gađali zelenom bojom i smećem. Incident se dogodio u restoranu McDonald's, na putu prema kaznionici iz koje su djevojke puštene krajem prošle godine.

Marija Aljohina i Nadežda Tolokonjikova pretrpjele su vulgarne uvrede te im je poručeno da se ''vrate u Ameriku'', javlja Guardian.

– Zašto mi to radite, prestanite, to boli. Nemate pravo ozljeđivati me. Prestanite više – uzvikivala je Nadežda koja je s kolegicom iz benda puštena iz gulaga u kojem je provela gotovo dvije godine zbog kritiziranja ruskog predsjednika Vladimira Putina. Tolokonjikova je u napadu zadobila kemijske opekline, a Aljohina ozljede glave.

Kazale su kako se, unatoč nedavnom privođenju u Sočiju i današnjem napadu, ne namjeravaju prestati zalagati za prava ruskih zatvorenika i bolje tretmane u kaznionicama.

>>Članice Pussy Riota pritvorene pa puštene u Sočiju

Komentara 21

DU
Deleted user
09:44 07.03.2014.

@rennes: ne znam koje ti probleme imas sa muskarcima, ali ruku na srce: ako one mogu raditi sva ta sranja koja se onda nazivaju umjetnoscu, zasto ih onda netko ne smije malo zaliti zelenom bojom? Pa i to je performance!

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
08:43 07.03.2014.

Mucio bih ja njih na onaj "ljepsi nacin" poslije im nebi ni na pamet doslo da pricaju ovakva sranja okolo..

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
10:11 07.03.2014.

Poštovano uredništvo VL-a, ove sponzoruše me ne zanimaju. Može nešto drugo iz svijeta? Unaprijed hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije