Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Aubervilliersu

Napad na nastavnika u francuskoj školi, muškarac vikao "Islamska država"

francuska policija
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
14.12.2015.
u 10:27

Napadač je navodno došao nenaoružan ali je pronašao nož u razredu. "Ovo je Daesh, ovo je upozorenje", povikao je, a potom se dao u bijeg.

Muškarac naoružan nožem napao je nastavnika u školi u Aubervilliersu,  predgrađu sjeveroistočno od Pariza,  uz povike "Islamska država", priopćili su policijski izvori.

Nastavnik nije životno ugrožen,  a trenutno je  u tijeku potraga za napadačem, rekao je policijski izvor potvrđujući informaciju televizijske postaje TF 1.

Napadač je ranio nastavnika u nogu i u vrat oko 7 sati ujutro dok je pripremao sat u školi Jean-Perrin, kazao je policijski izvor.

 Napadač je navodno došao nenaoružan ali je pronašao nož u razredu. "Ovo je Daesh, ovo je upozorenje", povikao je, a potom se dao u bijeg. 

>> U bombardiranjima koalicije ubijen financijski dužnosnik IS 

>> 'ISIS možda ima uređaj za tiskanje putovnica. S njima su ušli u SAD?'

Komentara 5

FO
ForeignLegion1987
12:07 14.12.2015.

trump ,,ima pravo,,,sve isilove muslimane u siriju,,,pa neka se tamo medjusobno tuku,,,dokazano ,,,to nije normalan narod,,,

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
10:55 14.12.2015.

Vehabijski folklor koji će se sve više širiti kako će dolaziti ljudstvo pod patronatom sultana Erdogana, Saudijaca i njihovog sugar daddya Uncle Sama.

DU
Deleted user
16:03 14.12.2015.

nije u skoli nego u djecijem vrticu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije