Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDNJE POLICIJE

Na kućama u Gornjoj Maoči zastave Islamske države

Gornja Maoča
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
05.02.2015.
u 08:49

Nedavno su u Sarajevu primijećeni prolaznici koji nose odore i majice kakve nalikuju vojsci ISIL-a

U Gornjoj Maoči, sjedištu vehabijske zajednice u BiH, obiteljske kuće su ukrašene zastavama zloglasne Islamske države, što je registrirala tamošnja policijska ophodnja, a objavila agencija Reuters.

Nedavno su u Sarajevu primijećeni prolaznici koji nose odore i majice kakve nalikuju vojsci ISIL-a. Skupina mladića upala je nedavno u džamiju u Sarajevu u trenutku kada je vjerski obred predvodio Muhamed ef. Velić, sarajevski imam. Među njima je bio i mladić koji je nosio majicu sa zastavom terorističke organizacije Islamske države.

Poglavar Islamske zajednice u BiH Husein Kavazović nedavno je predložio da se građanima BiH koji se odlaze boriti na ratišta u Siriju i Irak oduzme državljanstvo.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Foto: Reuters/PIXSELL

>> Vehabije prijete imamu, bačena bomba u dvorište braće Keserović

>> Uhićena djevojka (17) iz BiH koja se htjela udati u Siriji

Komentara 14

CR
crocro
09:16 05.02.2015.

Nije za povjerovati da se na kući u BiH viju zastave ISIL-a a unutra stoluju pripadnici terorističkih skupina. I ta kuća je još uvijek na mjestu i u ispravnom stanju. Čudo.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
16:01 05.02.2015.

Koja ISIL drzava? Gdje su joj grancice na zmljopisu? Sto ta "drzava" proizvodi?Gdje su im ambasade osim u paklu! Pustiti te barjake pa to je kao da dopustas nacisticke zastave jer svaki ima pravo misliti sto hoce...Ne, nejde to tako!

EL
EliteTeam2015
10:24 06.02.2015.

koliko vidim ,,,gornja maoca,,,je otvorena bolnica,,za dusevne bolesnike,,,odnosno psihijatrija,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije