Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krenuli u italiju

Na brodu kod Libije pronađeno 50 mrtvih migranata

imigranti
Foto: Reuters/PIXSELL
26.08.2015.
u 18:41

Glasnogovornik talijanske obalne straže kazao je da je mrtve migrante otkrila posada švedskog broda Poseidon koja na granici s Europskom unijom sudjeluje u akciji spašavanja migranata

Pedesetak migranata pronađeno je mrtvo na brodu kod Libije tijekom operacije spašavanja 430 ljudi, izvijestila je talijanska obalna straža, a javljaju svjetski mediji.

Glasnogovornik talijanske obalne straže kazao je da je mrtve migrante otkrila posada švedskog broda Poseidon koja na granici s Europskom unijom sudjeluje u akciji spašavanja migranata.

U pomoć su priskočili nakon što ih je desetak brodova 50 kilometara od libijske granice pozvalo u pomoć.

Kako su migranti umrli, još nije poznato.

Inače, dosad je u Italiju preko Mediterana ušlo 100.000 migranata, a najmanje 2300 poginulo ih je prilikom teškog putovanja morem.

>> Pogledajte kako je mađarska policija izbjeglice smirivala suzavcem

Komentara 10

ZI
zimerman
19:48 26.08.2015.

To treba preispitat,mozda su islamistI opet pobacali Kriscane u more

DU
Deleted user
03:38 27.08.2015.

Kaj ih ne zaustave nekak još u pustinji, u Afriki? Ti nikak ne spadaju među nas, nikak. To ko da si raspustil zaološki vrt, otvoril vrata ...

SJ
Sve je uzalud
21:00 26.08.2015.

...kao da ih je problem vratiti na kopno..................Europa i Amerika ih žrtvuje da bi utjecali na javno mjenje.................tako se je otprilike žrtvovao Vukovar dok svi nisu nastradali.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije