Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi slučaj

Mještani strahuju: Vukovi pojeli dva odrasla psa u Tomislavgradu

Foto: Pixabay
1/6
19.10.2016.
u 08:40

Mještani tvrde da je riječ o psima, kućnim čuvarima koji su odvučeni i pojedini u blizini seoskih kuća

U susjednoj Bosni i Hercegovini vukovi su u Tomislavgradu pojeli dva odrasla psa. Dogodilo se to u naseljima Omolje i Seonica, a mještani tvrde da je riječ o psima, kućnim čuvarima koji su odvučeni i pojedini u blizini seoskih kuća, kako prenosi Radio Sarajevo.

- Prvi slučaj dogodio se u susjednom selu Seonica, kada su vukovi tijekom noći napali odraslog tornjaka, a drugi slučaj napada vukova na psa dogodio se prije dvije noći, kada su vuci napali i odnijeli pa pojeli hrvatskog ovčara ispred kuće Križana Radoša iz Omolja - kazao je izvor za Radio Sarajevo.

Nadodaje da je prije nekoliko mjeseci iz istog sela nestao odrasli tornjak. Zbog nedostatka hrane vukovi dolaze u naseljena područja.

>> Biolozi upozorili na katastrofalne posljedice slovenskog ograđivanja granice

Ključne riječi

Komentara 2

PR
Prekobrda
11:06 19.10.2016.

Imajte vi zabranu upucavanja vukova koliko hocete, na mom posijedu ja njega upucam i gvozdja mu namijestim, rijesim ga kao i svakog drugog kradljivca, a vi mene nadjite, tko ih voli neka ih i hrani i brine o njima.

AA
alan.alanh
11:33 07.05.2017.

evo sam si se odao, sad ce te putem IP-a naći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije