Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sirija top-tema

Merkel: I Bashar al-Assad mora sjesti s nama za stol; Hollande: Za njega tu nema mjesta

Merkel i Hollande
Foto: Reuters
1/2
24.09.2015.
u 11:39

S njemačkom kancelarkom složili su se i američki državni tajnik John Kerry, iako je stava da sirijski predsjednik mora hitno otići s vlasti

Njemačka kancelarka Angela Merkel smatra da bi i sirijski predsjednik Bashar al-Assad trebao sjediti za istim stolom kod mirovnih pregovora kojima se pokušava završiti četverogodišnji sukob u Siriji.

– Moramo razgovarati s mnogim akterima, to uključuje i Assada. Ne samo sa Sjedinjenim Državama i Rusijom, trebamo sjesti za isti stol i sa zemljama poput Irana i Saudijske Arabije – izjavila je Merkel nakon summita EU na kojem se raspravljalo o problemima izbjegličke krize koju su izazvala ratna zbivanja u Siriji.

S njemačkom kancelarkom složili su se i američki državni tajnik John Kerry, iako je stava da sirijski predsjednik mora hitno otići s vlasti, britanski ministar vanjskih poslova Philip Hammond, ali francuski predsjednik Francois Hollande, čija je zemlja spremna za zračne napade protiv islamskih militanata, odlučan je u stavu da za sirijskog predsjednika nema mjesta.

– Budućnost Sirije neće proći kroz Bashara al-Assada! – odlučan je bio Hollande nakon summita.

>>John Kerry: Trebaju nam pregovori, Assad mora otići s vlasti

 

Komentara 46

ST
stomugromova
11:48 24.09.2015.

Zamisli tog francuskog klauna,koji bi prije mogao voditi cirkus nego ozbiljnu državu,kako on odlučuje tko mora otići.Mislim da će Bashasr Assad ostati,a klauni i sluge NWO će otići na smetlište povijesti.

NE
Nepobjedivi
12:08 24.09.2015.

Zašto ne pišete da su ministri unutarnjih poslova EU prihvatili imigrantske kvote, ali, na kompromisni prijedlog Poljske, bez obaveza da ih svaka država usvoji?..... Zašto ne pišete da je jučerašnji sastanak predsjednika vlada EU potpuno, jer se o ničemu nisu mogli složiti?..... Zašto ne pišete da je Merkelica danas opet napala Orbana i izjavila da su koristi od dolaska imigranata mnogo veće nego sigurnosni rizici?..... Zašto ne pišete da je Slovačka odlučila tužiti Europsku komisiju, a Češka odustala od tužbe samo zato da spriječi raspad EU?..... Zašto ne pišete da je i Donald Tusk, jedan od glavnih pudlica europske politike, priznao da ćemo u skoro u EU imati milijune imigranata?.....Cenzura ili autocenzura?

ST
stomugromova
11:54 24.09.2015.

Najbolje da na čelo Sirije,kao i u Ukrajini,postave židova cionista.I ne samo u Siriji,nego u svim državama.Ipak su oni uvišeni bogovi ove planete ili kako je rekao kazarski kriminalac i sljedbenik retardiranog talmuda: " Naša rasa ja izabrana rasa. Mi Židovi smo uzvišeni bogovi ove planete.Mi smo toliko različiti od inferiornih rasa kao sto su oni od insekata.U stvari,uspoređeno sa našom rasom,ostale rase su zvijeri i životinje, stoka u najboljem slučaju.Ostale rase se smatraju ljudskim izmetom.Naša sudbina je da vladamo nad inferiornim rasama.Naše zemaljsko kraljevstvo će biti upravljano našim liderom,sa željeznom rukom.Mase će lizati naša stopala i služiti nas kao naši robovi”-Menachem Begin, izraelski premijer u intervju- New Statesman magazine on June 25, 1982

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije