Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva dama SAD-a

'Melanija, razvedi se od Donalda! Odvedi sina i roditelje'

Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
31.03.2017.
u 18:34

- Moraš se razvesti od njega. Uzmi sina i roditelje i bježi - napisala je O'Donnell na Twitteru odgovarajući na tvit same Melanije Trump

U posljednje vrijeme pojavljuju se informacije o tome kako je prva dama SAD-a Melania Trump nezadovoljna u braku s predsjednikom Donaldom Trumpom.

Slavna komičarka Rosie O'Donnell sada ju je pozvala da se razvede od Trumpa i ni manje ni više pobjegne od njega.

O'Donnell i Trump inače nemaju baš dobar odnos. Trump ju je više puta nazivao debelom, ružnom i odvratnom, a ona mu je sada uzvratila.

- Moraš se razvesti od njega. Uzmi sina i roditelje i bježi - napisala je O'Donnell na Twitteru odgovarajući na tvit same Melanije Trump, koja je navela dio svog govora na dodjele nagrada za hrabre žene.

- Pozivam vas da se ne bojite neuspjeha - neuspjeh nikad neće imati moć da vas definira sve dok učite iz njega - napisala je Melania.

>> Što se događa s Melanijom Trump? Otkriveni novi detalji

>> Rosie O'Donnell odahnula: Njezina nestala kći je pronađena!

Komentara 38

DU
Deleted user
18:50 31.03.2017.

Kaj sad i VL radi kao bracno savjetovaliste? Ostavite tudi privatni/bracni zivot na miru!

DU
Deleted user
19:21 31.03.2017.

'Melanija, razvedi se od Donalda! ??? Koji jad od komentara.

NE
Neutralac
19:28 31.03.2017.

Znamo zasto Rosie to radi (Trump joj rekao da je debela)... a vi u vecernjem opet nasjedate na Soroseve trikove.... nisko....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije