Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izjave o holokaustu

Marine Le Pen iz Nacionalne fronte izbacila vlastita oca zbog rasizma

Jean Marie Le Pen
Foto: Reuters/PIXSELL
22.08.2015.
u 08:00

Njegova kći Marine Le Pen ogradila se od očevih izjava i sazvala izvršni odbor stranke da se očituje.

Posljednje izjave o minoriziranju holokausta bile su presudne u izbacivanju osnivača francuske Nacionalne fronte (FN), Jean-Marie Le Pena iz stranke.

Njegova kći Marine Le Pen ogradila se od očevih izjava i sazvala izvršni odbor stranke da se očituje.

Odluku o njegovu isključenju donijela je većina članova izvršnog odbora FN-a nakon trosatnog ispitivanja 87-godišnjeg Le Pena. Marine zbog nepristranosti nije sudjelovala u tom ispitivanju.

Poništenje odluke Le Pen stariji tražit će na sudu.  

>> Otac Marine le Pen na ratnoj nozi s kćeri. 'Ona me želi mrtvog'

Komentara 2

MX
Mister X
09:43 22.08.2015.

Toliko samo i o demokraciji na samome vrhu ; slobodi govora - mišljenja, pa makar bilo i matematički neispravno u odnosu na propisani demokratski - dikatat o broju žrtva ... Samo da podsjetim radi se židovima; o svakoj drugoj nacijiji možete fulati za 1 ili 30 milijuna žrtava-Rusa - nema propisanih bilo kakovih sankcija ni sekunde ......

DU
Deleted user
03:51 23.08.2015.

Tko je toj kćeri dal da vodi tu stranku. Ta je izdala sve očeve ideale. Nju članovi stranke trebaju izbaciti. Rasizam je jedna od vrlina koje propagira ta stranka. Sad bu još teže protjerati iz Francuske džabalebaroše arape koji niš ne delaju i samo pale na oko aute i kote se ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije