Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon napada

Marine Le Pen: Francuska mora "uništiti" islamističke radikale

Le Pen
Foto: Reuters/PIXSELL
14.11.2015.
u 18:14

"Potrebna je hitna akcija", rekla je Le Pen, čelnica krajnje desne francuske stranke Nacionalna fronta novinarima dan nakon što je 127 osoba ubijeno u napadima u francuskoj prijestolnici.

Francuska mora "uništiti" islamističke radikale i ponovno preuzeti kontrolu nad svojim granicama, izjavila je Marine Le Pen, čelnica krajnje desne franucuske stranke Nacionalna fronta, nakon smrtonosnih terorističkih napada u Parizu.

 "Potrebna je hitna akcija", rekla je Le Pen novinarima dan nakon što je 127 osoba ubijeno u napadima u francuskoj prijestolnici.

 "Islamistički fundamentalizam mora biti uništen, Francuska mora zabraniti islamističke organizacije, zatvoriti radikalne džamije i protjerati strance koji propovijedaju mržnju u našoj zemlji kao i ilegalne imigrante koji nemaju što tražiti ovdje", istaknula je.

 "Apsolutno je nužno da Francuska ponovno uspostavi kontrolu svojih granica", kazala je ona.

Islamska država preuzela je odgovornost za koordinirane napade na lokacijama diljem Pariza u petak navečer.

Europa je suočena s kaotičnim priljevom migranata, većina njih iz većinski muslimanskih zemalja, koji traže mir i blagostanje u bogatim europskim zemljama. Skoro milijun ljudi je ušlo u Europsku uniju tijekom posljednjih nekoliko mjeseci ugrozivši europsko jedinstvo jer se čelnici spore oko toga kako se postaviti prema migrantskoj krizi. 

>> Teroristi iz Pariza su imali francuske, egipatske i sirijske putovnice. Grčki ministar: Jedan je 3. listopada bio na otoku Lerosu. Uhićenja i u Belgiji 

>> Njemačke vlasti ispituju je li muškarac iz Crne Gore povezan s napadima u Parizu

Komentara 30

DA
dangebandi
21:59 14.11.2015.

Treba im mrknut jednu Light atomsku i zdravo

ES
ESTELOBEGY
18:49 14.11.2015.

Profašistički Nacionalni front Marine Le Pen

GU
gustirna
22:12 14.11.2015.

ljevicarska genocidna olos naseljava europu islamistima kako bi unistili krscansku europu ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije