Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav šok

Majka i sin u samo nekoliko sekundi preživjeli dvije nevjerojatne nesreće

nesreća
Foto: Facebook-profil Radioman911.com
1/5
04.07.2014.
u 07:34

Juanita Pineda (41) i sin Benjamin Hernandez (15) krenuli su prije zore dostavljati novine kada je njihov Ford Taurus odjednom pao u široki ponor

Majka i sin iz američke savezne države Illinois oporavljaju se od ozljeda i šoka jer je preko njihova automobila prešao kamion svega nekoliko sekundi nakon što ih je progutala rupa. Zvuči nevjerojatno, ali upravo to se dogodilo u utorak oko 4 sata ujutro u okrugu Kane, piše ABC.

Juanita Pineda (41) i sin Benjamin Hernandez (15) krenuli su prije zore dostavljati novine kada je njihov Ford Taurus odjednom pao u široki ponor. Kada su shvatili da su ''propali'' u 10 metara široku rupu, nastalu uslijed velike kiše, majka je uzela mobitel i pokušala pozvati pomoć. Dok je razgovarala s dispečerom, uslijedio je novi šok - preko njihova vozila prešao je kamion! Zbunjeni kamiondžija zaustavio se nekoliko metara dalje i vratio pomoći unesrećenoj ženi i njezinu sinu. Kada je došao do njih, čuo je Juanitin glas kako moli pomoć jer je Benjamin ozlijeđen.

Ubrzo je stigla hitna pomoć i odvela ih u bolnicu. Majka je hospitalizirana, a liječnici očekuju da će se oporaviti. Petnaestogodišnjak je zadobio frakturu rebara i nekoliko posjekotina po tijelu.

>>Vozač (81) prebrzo vozio i jugom usmrtio djevojčicu

Foto: Facebook-profil Radioman911.com

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije