Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cirkus oko trumpa

Los Angeles okupirali prosvjednici protiv milijardera koji bi u Bijelu kuću

donald trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
12.07.2015.
u 06:30

Za njegova posjeta Los Angelesu nisu se aktivirali samo njegovi pobornici nego je bilo i puno prosvjednika zgroženih njegovim nevjerojatnim izjavama

– Oni su silovatelji i dileri droge. A neki su, pretpostavljam, i dobri ljudi – izjavio je multimilijarder Donald Trump o Meksikancima. To ne bi možda bio toliki problem da Trump nije krenuo u utrku da postane predsjednički kandidat Republikanske stranke.

Za njegova posjeta Los Angelesu nisu se aktivirali samo njegovi pobornici nego je bilo i puno prosvjednika zgroženih njegovim nevjerojatnim izjavama. Poručuju mu i “Dump Trump”, što znači “izbacite Trumpa”, što se inače čini s ilegalnim imigrantima.

Prikazali su ga i kao karikaturalnu Miss svijeta, jer to je posao kojim se bavio. Ostali republikanski političari koji su krenuli u utrku sad su na mukama, ne znaju bi li se ogradili ili je bolje šutjeti kako ne bi sami privukli pitanja o stavu prema imigrantima, što je bolna točka dijela republikanaca. Sve zajedno odnosi im glasove Latinoamerikanaca.

>>Donald Trump kreće u utrku za Bijelu kuću

>>Donald Trump: Kim Kardashian i J.Lo imaju loša tijela

Komentara 7

TE
Televizor
18:29 12.07.2015.

I što je to tako nevjerojatno u njegovim izjavama? Da bi te se proglasilo ekstremističkim luđakom nije potrebno da izađeš s kakvim hitlerovskim govorom. Dovoljno je da o određenim manjinama ne govoriš o superlativima.

Avatar mason
mason
00:54 13.07.2015.

Homofob tu nesto nije u redu ja znam doktora koji je iz Slovenije dosao za 90 dana,i dobio sve papre,ali doktor prva klasa.

AN
ANTIkomunist55
09:19 12.07.2015.

neveljaju ni jedi ni drugi sto se kandidata tice ali koliko toliko su demokrati bolji za obican narod,... ovaj milijarder brine za sebe i svoju milijardersku ekipu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije