Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro se drži

Kuba opovrgava glasine o lošem zdravlju: Objavili fotografije Fidela Castra

fidel castro
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
03.02.2015.
u 07:57

Na fotografijama je 88-godišnji Castro s predstavnikom studenata Sveučilišta u Havani Randyjem Perdomom Garcíom, a nastale su 23. siječnja

Kuba je nakon šest mjeseci objavila nove fotografije bivšeg predsjednika Fidela Castra i time opovrgnula glasine da mu je zdravstveno stanje sve lošije.

Na fotografijama je 88-godišnji Castro s predstavnikom studenata Sveučilišta u Havani Randyjem Perdomom Garcíom.

Fotografije su objavljene u komunističkom časopisu Granma, nastale su 23. siječnja, a Castro na slikama drži novine kako bi dokazali da su snimljene nedavno. Castro se sa studentom sastao u svom domu. Posljednje Castrove fotografije u javnost su puštene u kolovozu prošle godine kada se sastao s venecuelanskim predsjednikom Nicolasom Madurom.

>> Fidel Castro napokon reagirao na zatopljenje odnosa sa SAD-om

Ključne riječi

Komentara 4

KI
Kissinger
10:05 03.02.2015.

jadna CIA,50 godina ga proglašava mrtvim,a Kastro nikako da umre!pače,otpremio 6 američkih predsjednika u viječna lovišta a uskoro će i tatu Bušmana.

Avatar Urban Fox
Urban Fox
10:43 03.02.2015.

hahaha, ameri su ga već 100 puta proglasili mrtvim, 100 puta su ga pokušavali smaknuti, ponekad na bizarne holywoodske načine, poslali su glupu i neškolovanu dijasporu u Zaljev svinja Kastru na nišan, a Kastro je još uvijek živ i zdrav. Viva Kastro! Viva la Revolucion! Nadam se da će slaviti i 150 rođendan.

Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:24 03.02.2015.

Legendarni il comandante. Pokusali su ga ubiti preko 400 puta, embargo vec 54 godine, a legenda je jes tu i usput je otpratio 11 Americkih predsjednika. Ha, ha, ha..Legenda zivi vjecno. Zivjela originalna Kubanska Cohiba a ne falsifikat iz Dominikanske Republike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije