Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hillary Clinton

'Kada postanem predsjednica otkrit ću istinu o NLO-ima'

U.S. Democratic presidential candidate Hillary Clinton listens as she is introduced at a campaign town hall meeting at South Church in Portsmouth, New Hampshire, December 29, 2015.  REUTERS/Brian Snyder
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
04.01.2016.
u 11:00

Kandidatkinja demokrata planira otkriti što se događa u tajnoj Zoni 51

Kandidatkinja američkih izbora Hillary Clinton vjeruje kako nas je već posjetila'treća vrsta'. Novinar iz New Hampshirea postavio je pitanje o NLO-ima, a moguća predsjednica tvrdi da želi dublje istražiti o čemu se radi. 

Clinton bi mogla biti prva američka predsjednica, a planira poslati posebnu postrojbu u Zonu 51. Za tajnu bazu u Nevadi NLO entuzijasti vjeruju da je već bila posjećena izvanzemaljskim bićima. John Podesta, voditelj kampanje kaže da je američka javnost spremna na istinu. Podesta je također bio savjetnik Billa Clintona te predsjednika Baracka Obame.

- Zamolio me da obećam da ćemo saznati sve informacije. Možda pošaljemo specijalnu postrojbu u Područje 51 - rekla je Hillary za Mirror

Godine 1993. tadašnjem predsjedniku Clintonu prišao je multimilijarder Laurance Rockefeller s namjerom da javnosti otkrije sve informacije o NLO-ima. Na ranču u državi Wyomingu, 1995. sastali su se s filantropima i financijerima u svrhu tzv. Rockfeller inicijative.

S obzirom na suprugovu prošlost, Hilary ne može pobjeći od ovih poveznica. Zanimljivo je koja bi se politička pitanja mogla otkriti u daljnjoj kampanji.

>> NLO je letio savršeno, kao u videoigricama

Ključne riječi

Komentara 32

RA
Rangostar
11:16 04.01.2016.

A ako ne postaneš ništa od vanzemaljaca... .? Znam da političari svašta obećavaju ali ovako nešto još nisam čuo. Ajde otvori npr. Kenedi file ako smiješ.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
12:28 04.01.2016.

Koji jad i bijeda od "izbora" kad se mora birati između Clinton i Trumpa, a nakon izbora Soroš i ekipa i dalje vladaju bez ograničenja.

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
14:39 04.01.2016.

Teško je imati poštovanja prema ženi koja cijeli život hoće da te uvjeri da je žutokosa negdje iz danske ili švedske ? Tu laž počima a gdje završava ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije