Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva od 2009.

Izrael započeo kopnenu ofenzivu u Gazi. Ubijeno 20 Palestinaca

Gaza,raketiranje
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
18.07.2014.
u 10:11

U Gazi i okolici navodno su iskrcani komandosi, a desetak tenkova prešlo je granicu

Najmanje 20 Palestinaca ubijeno je u kopnenoj ofenzivi koju je izraelska vojska danas pokrenula u pojasu Gaze. Ovo je prva kopnena ofenziva pokrenuta od 2009. godine, a uslijedila je nakon što su još jednom propali pokušaji za primirjem. Među poginulima nalazi se i jedan izraelski vojnik, javljaju strani mediji.

U Gazi i okolici navodno su iskrcani komandosi, a desetak tenkova prešlo je granicu. Hamas je pak izjavio da će Izraelci ''platiti cijenu za ofenzivu'' te je nastavio bombardirati izraelski teritorij. U posljednjih deset dana izraelski napadi ubili su 260 i ranili 2000 Palestinaca, većinom civila.

>>Započela kopnena ofenziva na pojas Gaze

Komentara 22

VE
verakruz
12:51 18.07.2014.

Nisam pobornik ni rata ni ubijanja. Ali, ako vi stalno izazivate , nadajte se da će vam taj koga izazivate odgovoriti... A onda se krijte iza žena i djece pa ih prikazujte svjetskim kamerama. Isto su radili i muslimani u BiH. Apsolutno isto.

Avatar MDubović
MDubović
12:07 18.07.2014.

Iskrena sućut obiteljima stradalih! Mislim da su ovi nesretni ljudi bili samo pijuni nečije pokvarene igre da bi se dvije strane prepucavale i da bi se ratna kriza produbila. A koliko se razumijem u vojsku, a nisam bas puno, civilnii se zrakoplovi nikada, bas nikada ne šalju iznad ratom pogođenih područja.

PK
puši kurac
12:15 18.07.2014.

pa znaju izraelci kak se širi demokracija i sloboda!! učili su od najboljih!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije