Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viđen s Abdeslamom

Izdana međunarodna tjeralica za novim osumnjičenikom, Mohamedom Abrinijem

Abrini
Foto: police.be screenshot
1/2
24.11.2015.
u 19:30

Abrini je dva dana prije terorističkih napada u Parizu viđen kako vozi automobil u kojem se nalazio osumnjičenik Salah Abdeslam

Belgijski sudac izdao je europsku i međunarodnu tjeralicu za 30-godišnjim Mohamedom Abrinijem koji je prije terorističkih napada u Parizu viđen u automobilu s osumnjičenim Salahom Abdeslamom.

Tužitelji su kazali da je Abrini dva dana prije napada na benzinskoj postaji na autocesti u Parizu viđen kako vozi automobil u kojem se nalazio osumnjičenik Salah Abdeslam, javlja BBC. Dodali su da se Renault Clio kasnije koristio u napadu. 

Za Salahom Abdeslamom u tijeku je međunarodna potraga. Belgijski tužitelji također su rekli da su djelomično identificirali dva druga muškarca koji su odvedeni u pritvor. Sumnjiče ih, kako je navedeno u izjavi, zbog ''sudjelovanja u aktivnostima terorističke grupe'' i ''dijela terorističkog ubojstva''.

Ali O. i Lazez A., dolaze iz bruxelleske četvrti Molenbeeka, a obojica bi se odvojeno trebala pojaviti na sudu tijekom ovog tjedna. 

>> Terorističko gnijezdo u bruxelleskoj četvrti radišnih doseljenika 

>> Ulični čistač pronašao samoubilački pojas u predgrađu Pariza

Komentara 1

UM
umnjak
19:58 24.11.2015.

Koja tupava neintligentna njuška!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije