Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMETANJE

Ovim je potezom Ivanka Trump razbjesnila Amerikance

Ivanka Trump Twitter
Foto: Twitter
29.01.2017.
u 23:02

Dok su brojni ljudi u zračnim lukama plakali zbog Trumpove zabrane ulaska u SAD, njegova kći pohvalila se odlaskom na glamuroznu večeru

U vrijeme kada je američki predsjednik Donald Trump potpisao uredbu zabrane ulaska u SAD građanima koji putuju iz Iraka, Sirije, Irana, Sudana, Libije, Somalije i Jemena na 90 dana, što je izazvalo oštre kritike širom svijeta i prosvjede u zračnim lukama zbog te njegove odluke, njegova kći Ivanka svojom objavom fotografije sa suprugom Jaredom Kushnerom na društvenim mrežama izazvala niz kritika i bijes brojnih korisnika, piše Daily Mail.

Naime, ona je upravo u subotu objavila fotografiju na kojoj su se ona i njezin suprug pripremili za izlazak, točnije na glamuroznu večeru. Kushner je nosio smoking, dok je Ivanka nosila srebrnu haljinu koja stoji 4990 dolara dizajnerice Caroline Herrere. Korisnici Twittera nemilosrdno su se obrušili na Ivanku i izrugivali joj se da izgleda kao ''pečeni krumpir''.

Neki su dobro izvrijeđali Ivankin stil, a par proglasili bešćutnim. Jedan od korisnika napisao je na svom Twitteru: "Svijet je gori i obitelji su rastrgane, ali ti si odjevena u aluminijsku foliju". 

"Tvoj otac je odgovoran za dvije starije osobe sa zelenim kartama koje su ilegalno pritvorene 10 sati. Zabavi se!".

Komentara 90

Avatar mason
mason
00:23 30.01.2017.

Kupila haljinu za svoje pare i ode na veceru da plati svojim parama i sto koga briga.Ona nije politicar i ne donosi nikakve odluke da bi netko imao pravo nju kritizirat.

US
USA
00:39 30.01.2017.

Za ciji interes i u ime koga se danonocno objavljuju na hrvatskim portalima clanci koji nekriticki i lazno difamiraju predsjednika Trumpa, koji koliko znam nije predsjednik Hrvatske vec USA. Razumijem da to rade mainstream mediji u USA, koji su pod kontrolom ljevicarskih, neoliberalnih skupina ali koje veze Hrvatska ima s njima. Osim mozda istih vlasnika?

DU
Deleted user
23:45 29.01.2017.

Odvratno, dokle mislite pljuvat po predsjedniku i njegovoj obitelji? Dobili ste direktivu ili što? Plaćaju vam za ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije