Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bashar al-Assad:

'Islamskoj državi mjesečno se pridruži 1000 novih članova'

Islamska država
Foto: ilustracija
30.03.2015.
u 07:43

Sirijski predsjednik Bashar al-Assad rekao je kako se Islamska država proširila od početka američko-arapskih zračnih napada

Sirijski predsjednik Bashar al-Assad rekao je u razgovoru za američku TV postaju CBS kako se Islamska država proširila od početka američkih zračnih napada.

– Prema posljednjim procjenama IS privlači oko 1000 novih članova mjesečno u Siriji – kaže sirijski predsjednik.

Istaknuo je kako zračni napadi donose lokalnu korist, ali da se Islamska država u cjelini proširila otkad su počeli ti napadi.

– Američko-arapska koaliciji je izvela više od 800 napada na položaje Islamske države, no najnovije karte pokazuju da se njezin teritorij samo u Siriji gotovo udvostručio. Širi se i u Iraku i Libiji – dodaje Bashar al-Assad koji kaže kako će napustiti položaj predsjednika kada više neće imati podršku naroda.

– Ne bavim se nagađanjima, osjećam i znam da je narod uz mene – siguran je sirijski predsjednik.

>> 'Razina prijetnje je dosad nezabilježena. Napadi džihadista su neizbježni'

Ključne riječi

Komentara 9

CA
campa
10:05 30.03.2015.

Očito Amerikancima nije glavni cilj uništiti Islamsku državu.Očito im je cilj destabilizacija arapskih zemalja i oslabiti pritisak na Izrael.Ovdje svakako nisu čista posla a što se valja iza igrokaza u režiji cionista. Možda čemo saznati u bliskoj budučnosti.

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
09:50 30.03.2015.

Propaganda je sposobna podiöi mase, pogotovo kad su ljudi stjerani u kut i nemaju što za izgubit osim svog jadnog života.............................................Inteligentni političari , ukoliko ih ima bi mogli iz ovog nešto zaključiti i naučiti

FI
Fisherman
12:34 30.03.2015.

Pa to nije los prosjek......pogine ih 4 tisuce a uclani se tisucu.Dugo ce izdrzati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije