Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova videoprijetnja

ISIL: Spalit ćemo Ameriku i ponoviti 9/11

ISIL
Foto: screenshot/youtube
13.04.2015.
u 11:09

U video su ubačeni neki od ISIL-ovih najkrvavijih zločina, poput obezglavljivanja američkog novinara Jamesa Foleyja i drugih taoca, ali i stravično spaljivanje zarobljenog jordanskog pilota

Militanti ISIL-a objavili su novi propagandni video kojim upozoravaju svakog Amerikanca na planetu da će "spaliti Ameriku", dok se u pozadini prikazuju fotografije srušenih "blizanaca" od 11. rujna 2001. u vatri, piše Daily Mail. 

Video nazvan "Spalit ćemo Ameriku" poziva i druge koji ih podržavaju da napadnu SAD. Navode da je osjećaj sigurnosti koji imaju Amerikanci samo fatamorgana.

U video su ubačeni neki od ISIL-ovih najkrvavijih zločina, poput obezglavljivanja američkog novinara Jamesa Foleyja i drugih taoca, ali i stravično spaljivanje zarobljenog jordanskog pilota.

"Alahovom voljom, strah će se uskoro ponovno proširiti među njima. Na našem tlu Amerika sada gubi milijarde dolara kako bi osigurala da je njihova zemlja sigurna. Ali danas je vrijeme za osvetu. Milošću Alahovom, danas su mudžahedini puno jači i imaju više sredstava nego prije. Zbog toga su u mogućnosti ponovno spaliti SAD", piše u titlovima na engleskom. 

>> Islamska država objavila snimku razaranja drevnog grada Nimruda

>> Militanti ISIL-a na samo pet kilometara od sirijske predsjedničke palače

Komentara 22

TM
Tim_Minchin
11:52 13.04.2015.

pa zato ste i stvoreni.... bez neprijatelja nema rata, bez rata nema para...

Avatar @proma_trač
@proma_trač
11:22 13.04.2015.

Hoćete ako vam Amerikanci opet pomognu.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
11:35 13.04.2015.

Američani i njihovi gubavi akindžije vehabije. I još jedna dopuna: gotovo 50% Američana misli da su Iračani napravili cirkus 11. rujna 2001. godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije