Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sastanak u Dabiqu'

ISIL objavio video svoje apokaliptične vizije bitke koja kulminira u Rimu

ISIL
Foto: YouTube video screenshot
1/2
12.12.2015.
u 10:18

Uznemirujuće snimke nazvane su 'Sastanak u Dabiqu', a fokusirane su na ideju smrtonosne bitke za svjetsku dominaciju u kojoj se ISIL-ovi 'vjernici' bore sa zapadnjačkim 'križarima' u glavnom gradu Italije.

Teroristička organizacija Islamska država objavila je novi jezivi video koji opisuje njezinu apokaliptičnu viziju buduće bitke koja kulminira u Rimu, javlja Daily Mail.

Uznemirujuće snimke nazvane su 'Sastanak u Dabiqu', a fokusirane su na ideju smrtonosne bitke za svjetsku dominaciju u kojoj se ISIL-ovi 'vjernici' bore sa zapadnjačkim 'križarima' u glavnom gradu Italije.

Video je snimljen u Iraku, a u njemu su prikazane udarne trupe i artiljerci terorističke skupine kako jurišaju iz oklopnih vozila prije otvaranja vatre na mete za vježbu kako što su jedinice specijalnih snaga Zapada.

U digitalno obrađenom videu, ISIL-ova jedinica snimljena je kako ide prema rimskom Koloseumu dok pripovjedač opisuje kako će militanti uništiti križarska mjesta. Na snimci je također prikazana Bazilika Svetog Petra u Vatikanu. 

>> Sirijski pobunjenici spremali se za masovno pogubljenje ISIL-ovaca, a onda ih oslobodili u zadnji čas 

>> ISIL-ova knjižica uputa je islamistima za stvaranje države

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar vitez
vitez
10:44 12.12.2015.

Jeziv je večernjak koji prenosi propagandni materijal terorističke skupine. Zamislite da mediji prenose propagandni materijal Hitlera u vrijeme borbe protiv Hitlera? Pa dajte mediji, uozbiljite se!

RI
ridjan
10:42 12.12.2015.

Uvijek se iznova pitam čemu pisanje o ovim neljudima i mentolima?Svi znademo da je njihov domet koliko i čovjekov piš.Ako Amerika...hoće,mogu ih uništiti za nekoliko sati.Pošpricaš.....čiča miča i gotova priča.

MA
Majur
10:54 12.12.2015.

Smiješno,ti kozohebi nisu u stanju pobijediti vojsku Moldavije...jedino bombe i teror im preostaje,nisu oni za fajt na polju stvoreni.Trebao bi se VL malo uozbiljiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije