Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zračni napadi

Iran optužio Saudijsku Arabiju za napad na njihovu ambasadu u Jemenu

jemen
Foto: Reuters/PIXSELL
07.01.2016.
u 12:09

Iran je optužio Saudijsku Arabiju da su svojim ratnim zrakoplovima napali iransku ambasadu u jemenskom glavnom gradu Sana

Iran je optužio Saudijsku Arabiju da su svojim ratnim zrakoplovima napali iransku ambasadu u jemenskom glavnom gradu Sana. U napadu je ranjeno nekoliko čuvara, izvijestila je državna televizija IRIB.

Zračni napadi dogodili su se u srijedu navečer, a glasnogovornik saudijske koalicije kazao je kako je operacija bila usmjerena na raketne bacače pobunjeničkog pokreta Houthi. 

>> Vijeće sigurnosti UN-a osudilo napade na saudijska predstavništva u Iranu

Komentara 3

ZG
zg223
12:39 07.01.2016.

pitajte kim jonga da vam da jednu bombu za saudijce...haha

LK
L@k@konjic@
14:25 07.01.2016.

Kada vas iranci pošalju milijun raketa od saudijske Arabije će ostati samo pijesak

Avatar superhik74
superhik74
17:50 07.01.2016.

Nema ih sto optuziti, kada je cinjenica da su bombardirali Iransku ambasadu. Pitanje je (odgovor se zna) zasto su to ucinili. Odjednom nema osuda "demokratskog zapada" ali kada Iranci upadnu u (ISIL-ovo) Saudijsko veleposlanstvo nakos sto su ovi divljaci dali dekapitirati 47 ljudi ukljucujuci i vjerskog vodju oni budu osudjeni od onih koji sami sebe proglasavaju "medjunarodnom zajednicom".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije