Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka za Bijelu kuću

Hillary Clinton tijesno pobijedila u Iowi

U.S. Democratic presidential candidate Hillary Clinton is joined onstage by her husband former President Bill Clinton after she delivered her
Foto: Reuters/PIXSELL
02.02.2016.
u 22:47

Demokratska stranka je objavila da neće biti ponovnog prebrojavanja glasova.

Demokratska kandidatkinja za Bijelu kuću Hillary Clinton tijesno je pobijedila jučer svog protivnika Berniea Sandersa na prvim izborima za demokratsku predsjedničku nominaciju, prema službenim podacima stranke.  

Bivša državna tajnica je jučer navečer u Iowi osvojila 49,8 posto glasova, prema 49,6 posto koliko je dobio senator Bernie Sanders iz Vermonta na izborima koje je Demokratska stranka nazvala najneizvjesnijim izborima za nominaciju u povijesti.

Demokratska stranka je objavila da neće biti ponovnog prebrojavanja glasova.

Bernie Sanders (74) je naglasio da je gotovo izjednačen s kandidatkinjom koja je na početku slovila za velikog favorita i dodao da je kampanja krenula vrlo žestoko.

Komentara 6

Avatar ARENA
ARENA
00:48 03.02.2016.

Ako je stvarno dilala e-mailove i osvojila skoro 50% glasova...nisu Hrvati ništa tupaviji od Amerikanaca.:))) A i nije baš neka utjeha ...

Avatar superhik74
superhik74
17:50 03.02.2016.

Od 6 bacanja novcica da bi se odredio pobjednik Hillary je "pukom slucajnoscu" dobila svih 6, I tako "pobjedila" s 0,2 % glasova razlike. Ako igrate LOTO javite se Hillary za izbor brojeva s obzirom da je "sreca" ide ovih dana. Ha, ha, ha, ha... S obzirom da su joj u izbornom stozeru Rothschild, Rockefeller, Warren Buffet i George Soros daljnjih komentara ne treba.

XA
xaron
22:03 03.02.2016.

@ mason Mozda je Sanders komunista koji ce upropastiti Amere, ali to je njihov problem. Ako Clinta pobijedi i mi bi mogli imati problem. Ne zaboravi, ona je pokrenula ratove u Libiji i Siriji, i ako nije imala pojma gdje su te drzave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije