Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stranica za nevjeru

Hakeri razotkrili preljubnike. Objavili podatke oko 37 milijuna korisnika stranice Ashley Madison

tipkovnica
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
19.08.2015.
u 14:12

Stranica Ashley Madison provalu u njezine podatke nazvala je kriminalnim činom, a slučaj istražuje FBI. Čini se da su objavljeni podaci autentični

Milijune onih koji putem internetske stranice za nevjeru Ashley Madison varaju svoje supružnike razotkrili su hakeri koji su utorak objavili njihove osobne podatke i seksualne fantazije.

Imena, godine, adrese, brojevi telefona i kreditnih kartica oko 37 milijuna korisnika otkriveni su u 9.7 gigabajta velikoj datoteci pod nazivom ''Time's up'' koja je objavljena na crnom internetu, javlja Daily Mail.

Među onima čije su podatke objavili nalaze se bankari, državni službenici, zaposlenici Ujedinjenih naroda, ali i zaposlenici u Vatikanu.

Stranica Ashley Madison provalu u njezine podatke nazvala je kriminalnim činom, a slučaj istražuje FBI.

Kako javlja The Guardian, čini se da su objavljeni podaci autentični. List navodi da je nekoliko sigurnosnih istražitelja analiziralo podatke te da sugeriraju da je baza podataka istinita i da sadrži osobne podatke stvarnih članova stranice Ashley Madison. 

>> Da se hakeri domognu nuklearnih glava, slijedila bi apokalipsa 

>> Kriminalci za otkupnine sada traže samo bitcoine

Komentara 7

OB
Objektivno...
14:47 19.08.2015.

I šta piše s kime Mujo vara Fatu?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:21 19.08.2015.

Ma nemoguce, i vatikanci haha. Koga oni varaju kad su u celibatu?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:22 19.08.2015.

Ma nemoguce, i vatikanci haha. Koga oni varaju kad su u celibatu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije