Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnja oružjem

Francuski zrakoplov zbog prijetnje prizemljen pod pratnjom američkih lovaca

Air France
Foto: Instagram Air France
25.05.2015.
u 18:25

Prijetnju kemijskim oružjem zaprimila je policija u Marylandu

Putnički zrakoplov kompanije Air France danas je prizemljen u New Yorku pod pratnjom američkih borbenih zrakoplova nakon što je zaprimljena prijetnja kemijskim oružjem.

Kako javlja ABC News, anonimnu prijetnju zaprimila je policija u Marylandu u 6.45 sati po lokalnom vremenu, a zrakoplov Airbus-330 leta 22 iz Pariza otpraćen je do zračne luke JFK u koju je i inače prema predviđenom rasporedu trebao sletjeti.

Po slijetanju u zračnu luku, Airbus-330 je izoliran i američki dužnosnici su pokrenuli istragu. Pretpostavlja se da je prijetnja bila lažna.

>>Posada prisilno spustila zrakoplov u vojnu bazu, putnik je kazao da će avion eksplodirati

>>Američki vojni zrakoplov nestao s radara iznad La Manchea

Komentara 1

MX
Mister X
09:57 26.05.2015.

Ne radi se o namjernoj provokaciji ili vježbi da bi se to radilo sa Ruskim zrakoplovom u buduće ? Ostaje da se vidi .. Rat se u Ukrajini nastavlja aktivno samo je pitanje kada će uvidjeti Putin da ne možeože ostati na toj naivnoj pasivnoj poziciji gdje ima stalno pre velike gubitke na strani ruske manjine i dobrovoljaca u U-krajini ... Znamo da je tipično i kod Izraelaca da za svoja 3 mladića se zalete i pobiju najmanje 3000 palaestinaca uglavnom civila prozvanih pod naziv terorista . ( i sve je sasvim OK.) Dok Putin ne prepozna da nije u ratu sa NATOM nego sa teroristima i dragovoljcima plačenicima iz vana i da je reda da se Rusija zaleti i napravi reda tamo nema mira !A koliko će trajati onda to - stalno da ostanu tamo ; znamo da iako su Rusi ratovali 10 godina u Afganistanu da sada Ameri i u savezu pomoći 50 zemalja saveznika ratuju danjih 14 i više godina i pobijedili nisu ali su na terenu njihovi marionetski vladari i tako se to rješava kao i sa Islamistima . Stalno ratovanje do posljednjega kad nemaju neki veliki volju da riješe na pošten način odnose sa slabijima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije