Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zastrašujući prizor

Eksplodirao vlak koji je prevozio naftu. Vlasti evakuirale dva grada

požar vlaka,Zapadna Virginija,SAD
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.02.2015.
u 09:55

Vlak je iskočio iz tračnica, eksplodirao i potom se zapalio

Dva gradića u Zapadnoj Virginiji jučer su evakuirana nakon što je vlak koji je prevozio sirovu naftu izletio s tračnica, eksplodirao te se zapalio.

Nesreća se dogodila u 13.20 sati po lokalnom vremenu, 30-ak kilometara jugoistočno od Charlestona, a nekoliko vagona navodno je završilo u rijeci Kanawha, javlja Telegraph.

Evakuacija je izvršena u prostoru od jednog kilometra oko mjesta nesreće, a obuhvatila je i gradove Adena Village i Boomer Bottom. Gust snijeg i niske temperature onemogućavali su sanaciju požara.

>>Tijekom noći izbio požar na barakama tvrtke PIS u Splitu

>>U okolici Barcelone širi se golemi otrovni narančasti oblak

Komentara 3

Avatar morski covik 3
morski covik 3
10:39 17.02.2015.

safety first moji Amerikanci... Raspada vam se infrastruktura a "know-how" ste odsavno odbacili.

OO
oooooooooo
06:32 18.02.2015.

zalosno infrastruktura je problem u skoro svim zemljama a amerika je velika zemlja i ima veliki problem,posebno ova i pruge u virginiji i tom djelu sad su preopterecene posebno sad kad je jako povecan fraking u tom podrucju,ovo je predvidjeno od strane protivnika fraking a ima tu nesto jer infrastruktura u sjevernoj dakoti,virdziniji itd,nije gradjena kao ona na istocnoj obali i jednostavno nemoze podnijeti sav taj promet a nazalost vecina polja gdje se vrsi fraking je u sredisnjim drzavama sto zapravo i nisu bas razvijene,naravno nitko nemisli raditi nove ceste i pruge a ove su skoro gotove

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
11:35 17.02.2015.

. ..Made in-Železara"SMEDEREVO". ..Radnici-Samoupravljači SFRY. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije