Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubio liječnika i policajca

Dramatična snimka iz Slovenije: 'Luđak, luđak. Evo ga na prakiralištu, ima pištolj'

isola
Foto: Screenshot Youtube
23.08.2016.
u 12:10

Motivi za napad još nisu poznati, a policijska uprava u Kopru zakazala je za srijedu tiskovnu konferenciju na kojoj će predočiti rezultate istrage

Policajac koji je u ponedjeljak ranjen u pucnjavi u općoj bolnici u Izoli u stabilnom je stanju, objavili su liječnici.

Do pucnjave u bolnici došlo je u ponedjeljak oko 15 sati kada je, po policijskim informacijama, napadač pucao u liječnika i prometnog policajca u odori koji se zatekao u bolnici. Obojica su preminula od posljedica ranjavanja.

Napadač je potom pokušao pobjeći automobilom, ali ga je policija sustigla u potjeri. U obračunu je napadač ubijen, ali je prije toga teško ranio još jednog policajca.

Motivi za napad još nisu poznati, a policijska uprava u Kopru zakazala je za srijedu tiskovnu konferenciju na kojoj će predočiti rezultate istrage.

Opću bolnicu u Izoli danas je posjetila ministrica zdravlja Milojka Kolar Celarc.

Glavni ravnatelj policije Marjan Fank rekao je u ponedjeljak navečer da je napadač, koji je imao 70 godina i policiji bio poznat po pljački pošte, uzeo pištolj ubijenom policajcu i da postoji mogućnost da je presudio sam sebi. To će se utvrditi obdukcijom.

Čelništvo policije, njezini sindikati i ministarstvo unutarnjih poslova su nakon tragičnog događaja još jednom upozorili na opasnost policijskog poziva.

Na Facebooku se pojavila snimka nastala za vrijeme krvavog pohoda napadača. 

– Luđak, luđak – govorila je snimateljica te je ljudima objašnjavala da stariji muškarac u sivoj majci ima pištolj. 

– Na parkiralištu je, bježi tamo – vikala je snimateljica.

>> Detalji pucnjave u Sloveniji: Napadač (70) koji je ubio policajca i liječnika prije 10 godina opljačkao je poštu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije