Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
avionska nesreća

Devet osoba poginulo u padu zrakoplova na Aljasci

pao avion (1)
Foto: Reuters
26.06.2015.
u 07:32

Riječ je o hidroavionu koji se srušio u planinama 25 kilometara sjeveroistočno od grada Ketchikan, no još se ne zna zašto je došlo do pada

Devet je osoba poginulo u padu zrakoplova na jugoistoku Aljaske, javlja CNN. Poginuo je pilot i osam putnika.

Riječ je o hidroavionu koji se srušio u planinama 25 kilometara sjeveroistočno od grada Ketchikan, no još se ne zna zašto je došlo do pada.

Zrakoplov je vozio na izlet putnike kruzera s broda MS Westerdam koji je na sedmodnevno krstarenje krenuo u prošlu subotu iz Seattlea.

Trebali su razgledati Misty fjordove do kojih se može doći samo zrakoplovom ili brodom, no na putu do njih se, iz još nepoznatih razloga, srušio.

>> Mali sportski avion pao u more u Vodicama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije