Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja u Austriji

Desnica protiv Conchite: Ne bradatim ženama

conchita
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
12.07.2014.
u 12:58

Svoje zahtjeve uputili su državnom vrhu Austrije tražeći da se zaštite tradicionalne vrijednosti, obitelj i prije svega žene

“Ne skrećite ulijevo - ovako izgledaju prave žene”, “Žene nemaju ni bradu ni penis”, “Žene nisu lutke s ekrana”, samo su neke od parola s plakata kojima je mladež Slobodarske stranke iz austrijskog Gradišća (Ring Freihetlicher Jugend Burgenland), krenula u kampanju protiv, kako kažu, ludila rodne jednakosti. Svoje zahtjeve uputili su državnom vrhu Austrije tražeći da se zaštite tradicionalne vrijednosti, obitelj i prije svega žene.

Poručuju kako im je dosta veličanja neprirodnosti, koje je vrhunac doživjelo pobjedom austrijskog predstavnika na natjecanju za pjesmu Eurovizije, transvestita Thomasa Neuwirtha, muškarca koji nastupa odjeven kao žena i predstavlja se umjetničkim imenom Conchita Wurst.

- Kakvu poruku šaljemo našoj djeci kada vide da “žene” imaju brade i penise, želimo li zaista da takav poremećeni svjetonazor postane nešto normalno? – pitaju se članovi RFJB-a i dodaju da se zalažu za poštovanje onoga što se zna tisućama godina, a to je da je žena - žena, a muškarac - muškarac.

- Takve stvari uništavaju tradicionalne obitelji, a to nećemo dopustiti. Ženi ne treba brada da bi bila uspješna, ona uspjeh postiže na osnovi obrazovanja i znanja. Zato više nećemo šutjeti već krećemo s edukacijom naše djece i mladih, osigurat ćemo da stvarna slika žene bude ponovo prihvaćena u društvu. Naravno, umjetnički izričaj i sloboda su dopušteni, no to što se događa u Austriji poprimilo je sasvim drugi ton, poručuju predstavnici slobodarske mladeži. Plakati su izazvali veliku pažnju javnosti, a mišljenja su podijeljena. Dobar dio podržava tu akciju, dok neki smatraju da je riječ o skupljanju političkih bodova.

>> Bradatoj Conchiti kao salivena stoji crna vampirska haljina s potpisom JPG-a

Komentara 30

PR
prvacrta
13:41 12.07.2014.

Rodna jednakost je nešto najogavije što je ljudski um smislio. Provedba istog ludila je još gora. Čudim se ljudima koji taj "gender-totalitarizam" provode, ali ne treba upasti u zamku i radikalno rješavat tu počast. Ako smo se borili za demokraciju,ciju, onda će biti kako većina odluči, ne kršeći njihova prava na njihov izbor, ali i nedajući im prava da nas maltretiraju sa svojim devijacijama.

Avatar Matija22
Matija22
14:25 12.07.2014.

Kakve bradate žene! To je homić preobučen u ženu da vas zavara

DU
Deleted user
14:23 12.07.2014.

Iskreno vjerujem da većina homoseksualaca ne podržava gay lobije ali se ne usude protestirati i reći jasno da ih ostave živjeti u miru a tek ova rodna ideologija, pa to zdrav razum ne može shvatiti, to je toliko nakaradno i nevjerojatno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije