Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORI SE ZA ŽIVOT

Crna Gora u šoku: Dvojica dječaka nožem izbola starca nakon svađe

nož
Dino Stanin/PIXSELL
20.09.2016.
u 08:16

Banaj je s teškim ozljedama prebačen u Klinički centar, a liječnici su se jučer borili za njegov život.

Crnogorska policija ispitala je jučer dvojicu dječaka starosti 8 i 10 godina zbog sumnje da su teško ozlijedili 70-godišnjaka.

Do incidenta je došlo u 13 sati u Tuzima. Crnogorske Vijesti navode kako je do incidenta navodno došlo kada je starac Binak Banaj vikao djeci koja su se špricala vodom i zalila ga.

Dječaci su tada navodno nakon svađe nasrnuli na njega i dva puta ga nožem uboli s leđa.

Banaj je s teškim ozljedama prebačen u Klinički centar, a liječnici su se jučer borili za njegov život.

Dječaci su nakon saslušanja u prisustvu roditelja pušteni. Prema crnogorskim zakonima, ako dijete nije navršilo 14 godina u trenutku djela koja se opisuju kao kaznena, protiv njih se ne može voditi kazneni postupak.

>> Incident u Srbiji: Migrant nožem izbo 27-godišnjaka

Komentara 5

ZE
zelenakrava
08:35 20.09.2016.

Dat ću ti starca od 70 godina! Zašto ne pišete da je Donald Trump,starac,Tuđman,starac, Robert Redford starac. Britanska kraljica stara baba i slično.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:41 20.09.2016.

naravno da je starac kad se zove Binac Banaj da je kojim slučajem Svetozar ili Lazar digle bi se moguće institucije

Avatar istina007
istina007
11:48 20.09.2016.

Strašno što 8ma u ovom svetu dečaci su jedan osam godina a drugi deset. Kzda ide ovaj svet. U 9vom slučaju i roditelja treba kazniti šta će nož kod te dece. kad sam ja bila dete mene su učili daa trebam poštovati starije da trebam im.pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije